Miro foggy A ne nego cu cekati ffa recenziju i onda citati jedno 774 stranice teksta jer nedaj boze da bude krace. I onda cu cekati da ti pripises guide za trofeje od powerpyxa pa da mogu i krenuti sa igranjem.
foggy Miro Ne palim ja takav God Mode, zamijenio si uloge. Nema guida za ovo, preskakanje, Alan Weky je sad na redu.
fensisuperstar Miro I onda cu cekati da ti pripises guide za trofeje od powerpyxa pa da mogu i krenuti sa igranjem. @Miro right now
foggy fensisuperstar U pistolju corak, lako tuđim qurcima po koprivama. Miro je onaj Cock iz igre, kojeg si je stornirao
doktor1 Malo igrao... Uzeo pretplatu... Tko hoće još igrati Far Cry igru kakvu zna, definitivno preporuka! Tko hoće nešto novo i drugačije neka zaobiđe. Baca na FC3, uz to ima najbolje zvukove oružja kao i njihovo ponašanje od svih u serijalu.
Icek Yap, apsolutno najsličnije FC3. Ali dosta isprazna igra, makar prvi otočić. Apsolutno se ništa ne dešava, nema životinja, patrole su totalno random i nemaju nikakvog smisla. Grafika okoline i prirode je wow, dok su ljudi i zgrade još uvijek zapeli u 2012. Za sada u ovih prvih 5h cca ne bih preporučio kupovanje po punoj cijeni.
Miro I tako Nije dosla ps5 verzija Znan da je besplatna nadogradnja Ali boli me kurac Necu ps4 pa skidati cili dan ps5 verziju Idemo stonirati naruđbu Jos jednom sancta nabijem te nakurac
spalato Ljudi kupio sam verziju igre za PS4 na disku... kako je upgrejdat na PS5? Moze pomoc? Pise da mi je velicina igre 80GB... kad pogledam info na aplikaciju na konzoli. Jel to onda to?! Iako ispod ikone pise da je PS4 verzija...
Flipper spalato nemam FC6, ali inače funkcionira tako da prvo instaliras PS4 verziju i onda ti se na Storeu ponudi besplatni upgrade. Nades na Storeu poslije instalacije ili se cak pojavi opcija tamo u PS5 izborniku iznad gdje ti pokazuje trofeje.
spalato Flipper u storu mi nudi samo kupnju onoga sta vec imam, a kad kliknem opcije na ikonu igre i kad idem inspektat sadrzaj igre ne nudi mi hd texture pack... nema nista u pnudi u biti. :/
Flipper spalato e jel ti ista regija accounta i igre? Ako si na USA accontu, prebaci se na naš ili UK da ti ponudi/povuče upgrade.
Flipper spalato Spale, nažalost nisi jedini. Hrpa ljudi s UK acc. ne može napraviti upgrade. Nema ga. Zasad jedino što 100% radi je napraviti turski account i preko njega samo pokrenuti upgrade.