Da bi se radio reboot ili remake neke igre, orginal je trebao biti dobar, bar u vremenu izlaska. Najmanje minimalno igriv, ako ništa drugo. In Cold Blood to nije.

Čitajući tvoje postove dolazim do spoznaje koliko zaostajem.
Koliko vremena potrošeno uzalud na igranje mediocre pizdarija.

Hvala što nesebično dijeliš svoju mudrost te nas male plebejce blagoslivljaš istančanim ukusom za kvalitetne naslove.

Može li koja preporuka?

Dodao bi jos i God Hand. Jbt kolko je to zabavno bilo

The Last of Us

Briem da je ovo najtuzniji post otkako je FFA.
    Press F za marksa, jbt zabolilo me bez zajebancije. 🙁

DarkPunisher Briem da je ovo najtuzniji post otkako je FFA.
      Press F za marksa, jbt zabolilo me bez zajebancije.

jesi skuzio da nije napisao TLOU2 vec samo TLOU hahahaha

Ja sam blentavo "lucky" što sam na ovoj strani što ne bih imao ništa protiv Part 3, sreća pa nisam skužio Part 2 u potpunosti, već samo površno.

fensisuperstar da, uzas 😆
        Ma solid, svako dozivi na svoj nacin. Nisi ti nista krivo skuzio tebi je sjelo jbg, meni je top za sad.
        Jedva cekam proc pa da njegov osvrt procitam.

Ma zajebavam se malo (sarkastično), definitivno je polarizirajuća igra, što se da pročitati na forumu, ali i kod mojih kolega koji su tu negdje u isto vrijeme odigrali. Svatko je imao drugačije viđenje početka, sredine i kraja. Što po meni definitivno ne može biti loše.

Sorry na offtopicu btw.

hulahopka
        Ako želiš nešto slično imaš Remothered (koji će uskoro dobiti nastavak) i još bolje, Song of Horror. Uvjet za potonju je da imaš PC za odigrat ju ali itekako se isplati. 🙂

krpa

krpa moram priznati da nisam čula za Song of Horror, vidim da je na Steamu popust pa ću je isprobati, Remothered sam igrala, hvala na preporuci 😃

hulahopka Ma ništa, uvijek mi je drago pomoći.

😃
            🙂
            1 / 2
            Ta igra je baš staromodni, spori survival horror fantastične atmosfere, ako voliš takve mislim da će ti se svidjeti. Imaj na umu da se neki jezivi događaji i napadi protivnika događaju nasumično (isto ovisno o tome koliko žuriš) te je moguć permadeath ali nije preteška igra ni na originalnoj težini.

Big Rigs: Over the Road Racing

Iako je gameplay pomalo zastario, još uvijek dobra igra. Preporuka ljubiteljima simulacija.

6 dana kasnije