Brijac Pa mišljenja sam da je to čisto vrijeđanje deva da netko dođe i kaže "e evo vam 5/10 zbog toga što mi se ovo i ovo nije svidjelo", a igra sa svim navedenim aspektima to ne zaslužuje.
Opet ponavljam, iz samog razloga da ti, Marks, ja i ostali pričamo o ovome, dovoljno govori o igri i njenoj kvaliteti.
Ono... hoću li zbilja sniziti ocjenu igri jer sam igrao s Abby kako bi bolje upoznali osobu koja stoji iza imena i koji pokušavamo ubiti? I da na kraju sve to ipak ima smisla i poantu? Zbog toga sigurno ne bi dao 5/10 ili nešto slično.
To je meni čisti elitizam, nepotrebna gluma i privlačenje pozornosti. Igra zaslužuje puno više od toga.
Ili hvatanje oko neke ideologije koja UOPĆE nije toliko forsirana? Ja bi PRVI rekao da je. Prvi. Jer stvarno to ne trpim.
Ono... baš moraš biti frustriran da se oko toga hvataš. Kao smeta ti Singagoga, azijati, lezbe i slično. E i? Pa što ako je unutra? Da li je forsirano i da li mi igra to stalno naglašava? NIJE. To je činjenica.
Uostalom svako vrijeme nosi svoje neke prikaze kroz umjetnost i prikazivanje druge strane. Ja nemam ništa protiv toga i ne vidim kako mi je to utjecalo na ukupni dojam igre tj. negativni dojam.
Priča nije kenja, pogotovo kada vidim neke argumente i razloge zašto je nekome kenja. Ono...malo smiješno, a najviše se vraćaju na tu neku ideologiju.
Nema filma, igre, knjige koja nema neku rupu u priči ili nelogičnosti. Nema.