Genesis 19marksman89 ehh da imam probleme u zivotu ko ovaj da analizira scene jer se ne moze pomirit s time da je Joel mrtav, meni je takve osobe zao... @munja e bas to, odlican gif
maverick wooddiebone Ne znam, al meni je Raiden super lik. meni je odvratna prevara kao i u ovom slucaju i najgori metal gear ukljucujuci i onaj za iPhone...
munja maverick i meni isto, kao i cili MGS serijal. Osin MGS 3 koji je vrhunska igra, šteta svega nakon njega
maverick munja apsolutno se slazem! mgs3 koliko god mi bila jedna od najdrazih igara ikada, isto tako je dns skoro neigriva. cinjenica da nema crouch walk je sama po sebi dovoljna da te isfrustrira do besvjesti, pogotovo kad ti lik sam od sebe ustane iz lezecega stava i odmah protivnici sa sestim culom te skuze i ode ti no alert run u kurac... problem je sto Pojima ne uci iz gresaka i jos nazaduje pa tako u Death Stranding nemas cover sustav, ali zato imas crouch walk. e nece moci i jedno i drugo razbojnice!
ongo_gablogian Zaigrao sam malo TLOU 1 preko vikenda, tek sam sad skužio da je fosil Joel running gag koji traje već 20 godina. 😀
Solid_Snake Da si pogledao znao bi da nije ovo šturi "ending explained" za tukce, već dobar insight video o svim aspektima TLOU 2. Naravno, tko je zainteresiran i tko hoće da pogleda, tko neće srećom ima izbor da ne troši vrijeme na ovo "govno od igre" 🙂
Brijac A gle, ako priča o svim aspektima igre onda neka napiše TLOU 2 Explained, a ne Ending explained.