19marksman89
Zanemaruješ činjenicu da za prvu igru nije bilo mjesecima prije izlaska najava, upozorenja i pljuvanja od strane ogromnog broja frustriranih incela, da se razumijemo tu isključujem tebe i ostale koji su svoj stav argumentirali.
Ako se to uzme u obzir, naravno da su ljudi Kojima se igra zapravo svidjela u defenzivi.
Meni, kao ogromnom fanu prvog dijela stvarno malo vrijeđa inteligenciju kad mi netko kaže da je igra loše napisana ili da se guraju neke političke agende kad ja vidim u igri, a jebeno sam pažljivo pratio, hrpu slučajeva koji to isto direktno negiraju, a i naveo sam ti par slučajeva već.
Nije Druckmann ubacio politiku u igru. To si radite sami. Ali ne smatram to neobičnim za ovo doba outragea u kojem živimo, gdje se na svaki, pa i najmanji detalj skače u pohod sa bakljama i vilama.
Svi kad se žale na ta ideološka pitanja u igrama ili filmovima, obavezno napomenu da nemaju problema sa tim ako je napravljeno kak spada i bez guranja na silu, ali NITKO nikad ne spomene primjer gdje je to napravljeno kak spada.
Na kraju ispadne da se svaka jebena pojava nekog lika koji nije u toj jednoj maloj kutijici ispadne kao guranje agende pod nos.
Moja tvrdnja je sljedeća:
Postoje djela u današnjim zabavnim medijima koja su napravljena za libtarde i guraju neku progresivnu glupost na pretjeran i neprirodan način. Mrzim ih iz dna duše.
Uz to, postoje i djela koja se umjesto toga baziraju na preciznoj i vjernoj translaciji stvarnog svijeta u igru/film.
Tvrdim da je TLOU 2 savršen primjer ovog drugog.
Osobno ne vidim svijet TLOUa gdje nema, lezba, pedera, azijata i ne znam još čega.
I da se razumijemo, onaj tko ne voli ili ne želi IZ BILO KOJEG RAZLOGA igrati igre u Kojima se na bilo koji način pojavljuje nešto što ne žele gledati, ima moju potpunu podršku u tome. Želim mu da si nađe ono u čemu će uživati.
Ja ne igram japanske igre jer mi se ne sviđa japansko preglumljavanje, glupe turn-based borbe, ritmične mini igre i retardirane animacije.
Jesam li zbog toga rasist?
Ako je tvoj odgovor ne i shvatio si što sam gore rekao sa dobrim primjerom ubacivanja različitih likova u igre, onda bi ti trebalo bit jasno o čemu pričam.