wooddiebone Meni je to zapravo zanimljivo. Nisam uopće to predvidio. Kao dobar model bi predložio da rokaju ekskluzive na PC nakon što dosegnu onaj svoj Platinum status. Realno, ne vidim niti jedan razlog zakaj ne.
Flipper Sad sam došao doma s posla...pa ovo na PC-u izgleda kao nastavak na PS5. Brutalno dobro. Izgleda tako glatko i oštro. Čisto.
chono7 mi igramo brze, jer u 60fpsa vrijeme brze prolazi. Ali ovo zaista nije "pametna" igra, niti pod razno 😃
escoban Pa super neka pribace sve stare exluzive na PC, mozda ljudi kupe onda novu pleyku da mogu igrat nastavake dayone !
milicevic87 escoban To je možda i ideja iza ovih portova za pc. Žele navući pc igrače na ps ekskluzive, povećati fanbase. Pa da ljudi zbog nastavaka kupe playstation. Ne vjerujem da će ikada svoje first party igre izdavati istovremeno i na ps i pc. S takvim potezom bi si pucali u nogu.
maverick indijance treba zbrisati sa lice zemlje ( ne i one u americi koji se greskom tako nazivaju )
krpa Sorry ali užasan stav, indijanaca ima milijun dobrih a izvrsne ekskluzive možeš na prste nabrojat, bez računanja generičnih/neinspiriranih ostvarenja tipa The Order. Jedina win-win situacija je imati i PC i konzolu pa igraj sve što poželiš bez prepreka.
maverick krpa rugam se! ne moze me vise boliti kesa za njihovo postojanje. meni ne smetaju, ali ih rijetko igram i kad se i odlucim jos nikad nisam zavrsio. dosadni su mi i to je to, a nista gorega od dosade...
krpa A vidim da se rugaš, to dosta često radiš pa sam i zaključio. 😛 Ali ono, očito je da te poprilično smetaju kad ih želiš zbrisat s lica zemlje, dosta pozitivan stav prema gamingu. 😂
maverick krpa Ali ono, očito je da te poprilično smetaju kad ih želiš zbrisat s lica zemlje sto je ionako nemoguce napraviti tako da su to moje puste zelje ili fantazije, izaberi sta ti je draze 😃
Fico indijance treba zbrisati sa lice zemlje meni ne smetaju Maverick destroys Maverick with TRUTH and FACTS