emilijo Isto na tom haha, sad vise nisam poseban 🙁
Zna se zaredat da par levela predjes brzo, onda dodje neki kojeg 3h igras. Cestitke na plodnim danima

Sinoć sam se namučio sa time trialom na levelu Rock Blocked. Ovo mi je definitivno najteži level do sada. Čitam da je i drugima ovaj i Toxic Tunnels najteži. Trebalo mi je sigurno 5-6 sati da osvojim platinu.

Pao je platinum (i perfect) relic na Cortex Castleu. Ovaj level spada među najteže u igri. Sada imam 35/38 platinum i 34/38 perfect relica.

Maloprije pala i posljednja platina u time trialu na levelu Nitro Processing koji mi je uz Rock Blocked bio definitivno najteži. Još su mi ostala 3 perfect relica, onda prelazin na N. Verted i onda bi trebala pasti platina.

Moj posljednji i daleko najteži perfect relic na levelu Toxic Tunnels.

mjesec kasnije

Svaka čast svima koji osvoje platinu iz ove igre. Ja sam upravo završio igru i bogami neki leveli su bili muka u normalnom igranju, a di ćeš tek na time trialsima ili no-death runovima. Mislio sam da ću si dati oduška i krenuti na platinu ali jednostavno nemam volje. Volim koliko-toliko zahtjevne igre ali postoji neka granica koju ne želim preći, u ovom slučaju Crash 4 spada u to. Uz sve manje vremena i sve više igara koje treba odigrati, jednostavno nemam volje potrošiti gro vremena i živaca na jednu igru, toliki sado mazo nisam.

@foggy
Vidim da si ti osvojio platinu, svaka čast. Koliko vremena ti je trebalo na kraju?

Teska je ovo igra, ali i zabavna 🙂.. Ja sam malo stao s njom, jer me u nekim levelima stvarno izivcirala 🙂

someone Probaj skrolat u topicu za trofeje, negdje sam stavio sve detalje + guide. Apsolutno moras imat zivaca i volje, bez toga nema smisla. Neki leveli traju po 4h da ih kompletiras, zamisli koliko volje trebas za takve.

Nemoj forsat ako ne ide, ja sam bas bio u moodu da ga slomim i jesam. Taman sam bio nabrijan da mu izvadim svu mast.

Vidim da je na akciji pa se premišljavam za kupiti ili ne.Malo arkadnog Dark Soulsa 😛

mjesec kasnije

Crash Bandicoot 4: It's About Time dolazi na PS5, XSX i NS 12.03., a dok za PC još nisu najavili kada izlazi

Sorcerer

Ovo je bitno

IF YOU ALREADY OWN THE PS4™ VERSION OF THIS GAME, YOU CAN GET THE PS5™ DIGITAL VERSION AT NO EXTRA COST. OWNERS OF A PS4™ DISC COPY MUST INSERT IT INTO THE PS5™ EVERY TIME THEY WANT TO DOWNLOAD OR PLAY THE PS5™ DIGITAL VERSION. PS4™ GAME DISC OWNERS WHO BUY THE PS5™ DIGITAL EDITION DISC-FREE CONSOLE WILL NOT BE ABLE TO GET THE PS5™ VERSION AT NO EXTRA COST.

Bitno je ako ima novu platinu. @foggy će izgorit

@foggy, ja sam ti jos duzan gajbu pive za to, al budi faca i nemoj auto popat platinu sa prebacivanjem sjevova 😃

Ma ne palim ovu igru nema krista, jos imam tikove od nje. Dlc ok, ali sve da idem igrat od nule...No can do, ajbo

"OWNERS WHO BUY THE PS5™ DIGITAL EDITION DISC-FREE CONSOLE WILL NOT BE ABLE TO GET THE PS5™ VERSION AT NO EXTRA COST."

no shit sherlock!!

Nightyx Još bolje, onda sigurno neću igrat 😃
          Samo, htio bi da mi objasne logiku koja je razlika između disk verzije od 549kn i digitalne verzije od 549kn, te kud da si PS5 Digital version console owneri to gurnu, u dupe? Ovo je diskriminacija. Evo vam na digitalne modele plejke, ali no can do kad želiš PS5 verziju igre koju imaš diginalno. Koji smeh. Takvi od mene neće kune vidjet.

10 dana kasnije

Šta nitko nije rekao da igra izgleda pomalo mutnjikavo i blijedo na PS5? 😃 Baš mi nedostaje oštrine. Razmazila me izgleda 4K rezolucija. Bit će red čekat patch.

Kakva je to verzija za PS5 ako nije u 4K? Šta su uradili...