DarkPunisher Taman za vikend odradimo
Crash Bandicoot 4: It's About Time
Bit ce ta igra okej zadovoljavanje nostalgicne komponente, al daleko smo mi od vremena kad je Crash bio pojam top tier pojam. Mozda je N Sane trilogija bila dovoljno jaka doza svojevremeno da zadovolji vecinu.
DarkPunisher e gdje ti na screenu slika cure? I opet ZABA transakcije u vrhu se vide...
- Uređivano
Flipper Hahah a neda mi se spremat sliku na mobitel pa okinem screen i cao, curu sam povuko dole u neki trash can, nebitna je pored Crashice
A zaba, master na 36 i dobro.
@foggy igra je sjebana do ibera, ak ovo platiniramo mi smo isusi
Ko da prva trilogija nije sjebana za platinu...pogotovo speedrunovi...
A ovo jos gore shaha ajmo tko prvi platinira placam pivu
Pogledao sam par recenzija i čini se super!
Ima li boss borbi na kraju svakog svijeta? Pretpostavljam da ih ima ali ni u jednoj recenziji nisu pokazali ništa.
Imaju boss borbe.
DarkPunisher @foggy igra je sjebana do ibera, ak ovo platiniramo mi smo isusi
Ja već izgledam ki isus. Nisam još nabavio igru, trebao bi
- Uređivano
Itko igra? Zavrsio sam jucer igru i skupio sve kazete (21 ak se ne varam). Bome zajebano, a to je valjda najlaksi dio prema platini.
Da poberete kazetu treba doci do iste bez da poginete. Nekad znaju bit na kraju levela pa je to kaos.
Uspio sam i skinuti 2 platinum relicsa za time trialse, pa evo prvog levela, izbjegnite ako ne zelite znat koji skill dobijete kad predjete igru i kak to onda u time trialu izgleda.
Rude awakening - Time Trial
Stilski i dinamikom me igra podsjeća na Wrath of Cortex.
Pogledao video i okinuo lajk..etooooo
Sto vise gledam videe o ovoj igri, to me vise privlaci, a i od Mario Odyssey nisam zaigrao postenog platformera, tako da...
weky Nismo ni sumnjali. Čak tri dana? Ostario si, godine su uzele svoje.
O desi pratitelju moj, zaprati me na fejsu za jos recepata.
@yakuza_stinger @maverick Najbolji Crash rekao bih, ne pasu mi neki leveli i tezina je kao stormy ascend x28. Time trialsi su cisti gust. Igru komotno zavrsite kroz par dana, samo levele proc nije nauka, a ovo sve ostalo za 106%...E tu cemo vidit koliko imam zivaca
@weky Jednom je u redu, dva puta ok ali brate odustani više. @foggy radi, igra igre, šreda gitaru i guzi ženu u isto vrijeme koliko malo ima vremena. Mislim da nisi fer prema njemu sa takvim neslanim šalama. I sve to u njegovim godinama. Vidit ćemo tebe kad ostariš malo pa moraš gutati afričku šljivu kao lozu.
diokan
fensisuperstar I sve to u njegovim godinama
Jedino ovaj dio boli, a uz to i leđa.
Skinuo sam još jedan time trial, u prosjeku pol sata da level sjedne. Treći je isto skoro pao, ali već je bilo pol 3 ujutro pa rek'o idem spavat. Meni je ovo najbolji dio igre, ali ja nisam baš normalan pa uzmite to s rezervom, plus rijetki će ići na ovakve pothvate.
N.Sanity Peak Time Trial:
foggy pol sata za mozda prva 3 levela, sta ce dalje