Odigrao sam nekih 10 meceva i zasad sam zadovoljan, ali ima jos dosta toga za popraviti. Igra je i dalje jako balansirana i zabavna, Command mi je super mod i ovo ubacivanje Kapetana je odlicna ideja. Imao sam priliku danas provesti gotovo cijeli mec kao Kapetan i nije ti nimalo svejedno kad si par minuta oznacen na mapi svima, ali to te stvarno cini opreznijim jer ubojstvo Kapetana dok je na Levelu 3 moze preokrenuti mec. To je zasigurno mod koji cu puno igrat. TDM je najklasicniji mod, ali i onaj koji najvise igram, tu se nema sto previse reci. No ne svidja mi se previse sto su od Plundera napravili, trebali su ostaviti 5v5 i da se igra do 5, a ne smanjivati sve. Ranked jos nisam probao, budem u buducnosti, ali slazem se s Emilijom, to ce biti mod u kojem ces itekako paziti na pobjedu.
I jos dvije stvari koje mi se nikako ne svidjaju su blindfire koji su buffali i koji je tako jebeno precizan i ubojit, a u stress testu je bio savrsen. I kretnje likova su mi nekako preusporene (ne dok se penjes, tad stvarno imas dojam da si majmun kako su brze kretnje) dok trckaras, imam dojam da ako te netko krene pucat s ledja da se gotovo nemoguce izvuc jer presporo lik reagira.
A sto se tice servera, jako su dobri za sad. I matchmaking je ok, nije kao CoD, ali za 30-tak sec ce naci igrace.
E i Loadout Pointsi su savrseno balansirani, cini se na prvu da ih ima puno, ali ubrzo shvatis da se moras odricati nekih stvari.
EDIT: Vidim sad na forumu ima ova Rainbow Six liga, mogli bi nesto slicno i s Unchartedom napraviti, ako ste za?