zontra Ja sam svakako za. Moze ovaj vikend? Subota? Nedjelja?Ja najvise igram poslijepodne, negdje iza 4. Ali mozemo i navecer ako bas nemrete popodne.
sincr0 Ja imam fantoma, tako da nazalost samo SP xD mozemo tlou igrat? HahahPoslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
bojanic10redarmy Ja ću početi multy drmat početkom lipnja. Sada mi se igra onaj bitniji dio igre heheh
neci43 Ja drmam po multiju, početkom lipnja ću počet onaj bitniji dio života, ljeto, plaža, uzivancija...Sent from my SM-G928F using Tapatalk
S1r1uS Solidan je mp ali nije za neko ozbiljnije igranje tako da sam igru prodao i vratio se Bf4 i Diviziji sto se tice multija. Sent from my S6
zontra Plunder 5vs5?I mapa Remnants je od pocetka u igri.EDIT: U patchu notesu nista o tome. Ocito opet siris dezinformacije i pricas gluposti.
pravednik Igram otkako je igra izašla i tek sad maloprije sam igrao na mapi Remnants.Tako mi se činilo.Također stavilo me igrat i na River mapu, koju isto nisam vidio.Igram samo Team Deatmach i da 5 vs 5 je sada.Za plunder neznam.
zontra Svaki mod ikad od Uncharteda 2 je bio 5vs5. Jedino je u cetvorci Plunder 4vs4. Sve ostalo 5vs5.
pravednik Zasto onda kod mene nakon patcha te promjene?Jer prije mi je i TD bio 4 vs 4.Jos sam brojao uvijek.
neci43 5vs5 je još od bete...Samo plunder eto 4vs4...Remnants mapa je od početka...Hebeni update je 5gb, nabijem ih više...internet mi spor, a 5gb treba skidat svaki drugi dan...Sent from my SM-G928F using Tapatalk
pravednik Moguce.Nisam igrao puno.Svaki dan po 20 minuta mozda.Imam tek 11 sati u MP.Neznam ni ja kako.Ali brat je svjedok.Danas prvi puta igrao na tim mapama i pomislio da je do patcha.I sada mi piše Close Match prilikom igranja ponekad na ekranu prije nije.Ali problemi su ostali.Znaci kada krepam ostali igraju a ja cekam respawn i onda kada dođe respawn ide crni ekran na oko minutu.Tada se vratim u igru.Sada sam jednom to dozivio nakon patcha.
pravednik RPG kao heavy weapon je underpowered.Ako ne pogodis tocno metu samo ga odbaci.Isto kao i granate koje koristim samo da izmamim ljude iz zaklona.Mislim granata uradi svoje no ukoliko ne uradis upgrade geara ljudi zbrisu kad se ona aktivira.
neci43 Kakav vam je nakon 1.05 patcha...otvara ostalima chestove, jer meni ne...Sent from my SM-G928F using Tapatalk
ivancro95 Meni ih nije htjelo otvorit i onda kad sam se vratio dalo mi čudo tih likova šešira itd lol
emilijo Jos jedan sat traje 50% bonus relicsa na sve challenge i 70% snizenje na Venity Chest Bundle. Pozurite!Ja zadnjih par dana samo rjesin challenge i vise ne igram. Nemam motivacije kad nema level sistema. Nadam se da ce to sto prije ubaciti.