zontra Ja sam to odigrao mislim 2 meca, ali budem u buducnosti vise. Moj buraz to cesto igra, vec je blizu Platinum levelu, a stalno sam igra
Fenix Ja sam igrao nekih dva sata danas. Zabavan MP, ali serveri su katastrofa. Ne znam jeli to tako inace ili samo danas. Mislio sam da je mozda do mene, ali savrsenu konekciju imam. Isao provjerit na BF4 i tamo sve super bilo.
CroZac_Drake Dok je bio 1.03 radilo je kak spada... više manje... na 1.04 sam igrao u petak i katastrofa je bilo, pogotovo u partyju što i ne iznenađuje jer kako sam već napiso ND svakim patchom obično samo pogorša stvari. Mislim da ću igrat večeras pa ako me vidiš IvanCROsemo samo se javi. :
ninja_krmacha_1551991218 dođem i ja oko 10 malo igrati, čim moja čegrtuša prestane gledat Poirota, kopriva44 sam na PSN-u
CroZac_Drake Ja sam online. Ajmo bacit koju.CroZac_Drake IvanCROsemo Ninja_Krmacha Mislim da neću moć prije 23, buraz mi gleda tekmu na internetu.
Tuhy Imaš krive prijatelje Makar, istina, ni moji nisu tolko aktivni, ja upalim tu i tamo, al onda redovito ostanem sat - dva jer je multy i više nego oke.Nije TLOU, ali nije ni za bacit
Soul Mene je skroz pustio MP iako sam ga dosta igro u startu... Jednostavno premalo sadrzaja, jbga. Najvise mi fale rankovi da bar imam nesto za "ganjat" dok igram...Znam da ce naknadno ubacivat stvari, ali do tad cu vec bit debelo na drugoj igri, a ova ce vjerovatno kod drugog vlasnika
zontra Istina, nisu svi na unchartedu ali ima ih cca 15 i rijetko uhvatim 1-2 da igraju MPA vidis, ja pogledam friend listu, njih 20 igra.A onda mi oko odleti na Division kutiju i gotovo je :/
Fenix Kazete da se stvarno jednom nebi moglo skupiti 10 ljudi s FFA da igramo 5vs5??IvanCROsemo ZoNTrA Ninja_Krmacha CroZac_Drake Tuhy Soul buz S1r1uS Emilijo SinCr0 Pravednik neci43 someone maximalni viper89