yakuza_stinger pa nisam lol. da drzis do sebe i do deva onda bi kupio na GOG-u, tako da ove pezant inacice se ne broje. bolje da si lovu na kurve ostavio
CDPR potvrdio da će Cyberpunk 2077 dobiti besplatnu next-gen nadogradnju 2021. godine i nećemo igru plaćati dva puta
Bit će free na GOG kao i prvi Witcher, taman ću onda imat PC za to pokrenuti. Nego, kad će taj update za igrati W1 kontrolerom?
Nikad, jer je w1 nemoguce igrati kontrolerom
yakuza_stinger kako smo krenuli mozda igra izađe dok ju moj sin može igrati.
u 11 mjesecu će biti koronav2, pa aliens, pa turbokorona, pa korona ultimate, pa aliens with anal probes. Brate vec mi je pun kurac čekati ovu igru.
Tko je Bluepoint?
- Uređivano
chono7 osrednji developer koji je u stanju samo grafiku updejtati, a kontrole ostaju zastarjeli grob kao sto su i bile. tako da nista od tih snova da ce se witcher prebaciti na kontroler, a i nema smisla kad je ionako odlicno igriv misom i tipkovnicom. osobno sam bio razocaran losom implementacijom K&M u witcher 3, nakon sto su odradili odlican posao sa prve dvije igre.
Radije bih ga igrao WiiMoteom nego pisaćom mašinom.
Igrati pisacom masinom? Iz kojeg si ti stoljeca kompa
@chono7
znaci da mozemo igrati sa pisaćom mašinom E TO BI BILO MASTER RACE
Pa mislim, mehaničke tipkalice i jesu praktički pisače mašine.
One novije na struju su čak imale i Cherry switcheve.
wooddiebone druze ako nema onaj KLAK sa sa pisaće mašine i da mi usput ne tipka i sve što tipkam na papir nije to TO
Ako ne morate pomicati monitor nakon što vam ode desno i ako ne koristite čistu crnu tintu za pisanje po ekranu onda mi se nemojte ni javljati, PC kmetovi.
E-ink monitor i retrofit pisače mašine umjesto tipkovnice
Fico čistu crnu tintu
HELLO? BLACK LIVES MATTER???