fensisuperstar ni Woodie nije igrao? Sorry, ne shvaćam ozbiljno ako nisi/niste igrali. Bez obzira na mišljenje.

fensisuperstar ako ja sad uzmem ps4 i tlou2 i odigram i imam i dalje isto mišljenje rekao bi drito da je to utjecaj prvog mišljenja.

Prvi put je prvi put. Ali nije mi ni bitno toliko je li igra tebi dobra ili ne, samo kažem da mi je glupo komentirat igru s nekim tko nije igrao i u startu ću meni zanimljiviju raspravu povest s nekim drugim tko je igra + nije si spojlao.

Ako mislite na Joela i meni je glupo kako je umro. Odnosno nije mi glup način jer u kontekstu situacije jasno mi je da možeš onako naivno uletit u prostoriju, ali bi volio da su dali tom događaju više prostora i malo rastegnuli.

Pozdrav ljudi, nov sam na forumu ali dugo već pratim stranicu i vesti su vam odlične. Znam da je ovo forum sekcije ali eto da pohvalim i glavne ljude ffa 😄
Zovem se Mihajlo, iz Srbije sam i strastveni gejmer još od detinjstva.

Da ne skrećem sa teme mnogo i ne davim vas, malopre sam završio Last of us 2, meni je igra veoma jaka 9/10. Kao neko ko nije hardcore fan prvog dela, ovaj deo mi se više svideo. SJW i feminizam nisu toliko zastupljeni koliko sam mislio da će biti. Tragičan početak, o tome ne znam šta da mislim ali znam da me je duboko pogodila igra u više navrata, svakako brutalnija i mračnija od prve. A da, grafika i kombat su nešto što je dovedeno maltene do perfekcije.

5 dana kasnije

@Fenix prešao sam i ja pa molim te pristup

@Fenix završih i ja pa me možeš ubaciti u temu 🙂

Nisam prosao igru, pogledao sam na youtubeu i nisam se previse uzjebao oko ove price, jer ovo za mene nije tlou, pa ako moze pristup @Fenix

Ja bih isto pristup ako nije bed, igrao sam igru ali ju nisam još prošao, no znam kraj.

kad se več dijeli šakom i kapom ja bi 2 pakiranja Jane od limuna ako nije frka.

9 dana kasnije
6 mjeseci kasnije

Mogu li i ja dobiti pristup temi za one koji su završili?

I meni isto