Stavljajte pod spojlere....znam da je spojler tema, ali svejedno.
The Last Of Us Part II – spoiler tema (pročitati prvi post, spoiler tag must)
A nije neki spoiler.
- Uređivano
Pravi spoiler. Ko nije bar jedno 4 sata odvalio nek ne otvara.
Došel sam do djela kad
Po dosad viđenom sadržaju i dojmu, ovo bi moglo bit savršena kontrateza prvom djelu, ali neću se zaletavat sa zaključcima.
Woodie, nisam još toliko u igri ali mogao bi bit precizniji s opisom. Tipa na kojem chapteru si (ako se broje) ili tako nešto.
Sve puca kvalitetom.
U biti, sad nakon nekoliko sati ni ne znam koja bi nam referenca bila za pričanje o spojlerima.
Ne vidim nigdje da piše nešto poput chaptera ili dana.
Znači da sam i ja još uvijek na day 1. Ok, onda je to referenca Pišemo koji je dan u naslovu/prije spojlera.
- Uređivano
Ti dani traju dosta dugo tako da preporuka ljudima koji čitaju da ne otvaraju ako nisu završili taj dan.
Zašto...

Gorjet ćeš, gaduro jebena/spoiler]
- Uređivano
- Uređivano
ili nešto saznamo od glavnih aktera..sad me jedino strah kraja igre i općenito što me sve čeka
ako zanemarimo to igra mi je super (gameplay, atmosfera i sve ostalo)
Al sam se nadal da nije istina kad su rekli da leakovi nisu točni. Ak i jesu, da nije tak rano u igri.
I slažem se da je prebrzo i "nedostojno" takvog lika. Bilo je vremena za oproštaj i njegova pjesma je za to i zamišljena, al šok je, jbmu... Suze su mi došle...
Nisam oduševljen tim razvojem situacije, al što ćeš... Život ide dalje, ovo su odabrali kao pristup igri. Da li ih želim pobit? Apsolutno. Što god je Joel napravio njoj, ja joj želim nauditi 10x više.
Da li želim ND-u da propadnu i keljit im jedinice u ocjenama? Gluposti.
resident_evil
Oprez: kontroverza od posta
Ne mogu vjerovat da netko može takvu glupost napisat.
Kakve gadarije i odvratnoće su ljudi pisali o igri, njenim kreatorima i likovima samo zato što nisu zadovoljni jednom jedinom stvari u igri.
Žao mi je da se djelomično spuštaš na taj nivo.
Ova igra je predivna i predobro napravljena. Tvoj komentar o prodaji je gnjusan.
Trud koji je uložen u ovo je nevjerojatan i željeti išta nego nagraditi ljude koji su ovo radili može samo iracionalna ili zlonamjerna osoba.
Smrt Joela je napravljena baš onako kako je trebala biti da bi bila pokretač radnje.
Niti jedan drugi način ne bi bio dovoljan motivator likova u igri i nas kao igrača na ono što se dogodi.
Ne znam tko je vidio natavak TLOUa bez smrti ili Joela ili Ellie.
Način na koji umre je apsolutno u duhu svijeta TLOU i prije svega u svrhu priče koja je napisana, odglumljena i prezentirana predivno.
Igru nisam dovršio. Vidjet ću do kraja, ali nakon ovih 10 sati odigranih imam sva manje razumjevanja za hate pa čak i za kritike jer su većinski motivirane tim istim hejtom i odurnim načinom na koji je ovaj predivan plot bio predstavljen u leakovima.
Jbt, šta svi tako sporo igrate da ni 3 dana poslije nemam s kime pričati o kraju i priči...ehhhh!
- Uređivano
Ne znam, tvoji postovi mi uvjek djeluju ko da nas čeka nešto kaj će ili još više podjelit mišljenja ili kaj će smanjit podjelu.
Ma ja sam sve rekao u recenziji zapravo.
Nastavak na tvoj post!!
Prayer...u potpunosti pogrešno. Je li ti igraš igru ili?