SPOILER TAG OBAVEZAN

Koristite za sve:
[spoiler=1. chapter]tekst[/spoiler]

Ako ste prešli igru tagirajte @Fenix za pristup posebnoj skrivenoj za one koji su odigrali do kraja. Tamo pišete otvoreno i bez spojlera.

S obzirom na popularnost naslova, na prijedlog ostalih članova dodana je tema u kojoj je dozvoljeno pričati o samoj radnji. Riječ je o privremenoj temi za početnu navalu. I dalje bih preporučio da se koristi spoiler tag te se prije njega napiše konkretno poglavlje o kojemu se piše.

Bilo kakvo pisanje o spoilerima prije službenog izlaska igre će se kazniti.

Uživajte. 🙂

Predlažem korištenje spoiler taga s opisom u naslovu koji chapter ste završili.

Ako netko piše o 3. chapteru, a vi ste već na 10. pokušajte se staviti u njegov kontekst, pa uopće ne komentirati ili se potruditi odgovorom ne naslutiti što će se kasnije dogodit.

I vjerujem da je ovo igra koja bi profitirala od dodatne teme samo za one koji su prešli cijelu igru. Ako se slažete, njoj bi se pristup davao samo onima koji se jave da su odigrali. Tamo bi se pisalo bez ikakve zadrške.

[spoiler=1. chapter]tekst[/spoiler]

tekst

Po dosad odigranom, meni osobno tlou2 čak bolji od jedinice.

samo za flippera pošto je on odigrao
@Flipper

uglavnom ja trenutno gledam stream od frendice koja streama samo za mene jer ja nisam trenutno u mogućnosti igrati jer nemam ni konzolu ni igru jel. a odgledao sam generalno sve od TLOU1.

na prvi mah igra je grafički fantastična i fakat čudo, atmosfera je bolesna brutalna, gameplay je praktički upgrade with quality of life i sve je to super.
Ali onako onaj početak kad krenes igrati Ellie da bi za 5 minuta igrao onu fake butch kurvetinu. i fucking hate that slut.
meeshee je za feelsgood trenutke isla radit suicide sa njom gdje god stigne samo da se dobro osjecamo iznutra.
story dio: "našli tommijevog konja - tražimo leah"
i iako mi fenix sere da ne mogu "Uzivati" kao da igram i mozda je istina meni je fakat ok gledati TLOU2 stream pogotovo kad se šulja a ja joj kazem idi iga probaj ovako roknuti i onda ona napravi i onaj feelsgood CHOKE HER DADDY moments.

fensisuperstar

Meni je Abby u tom djelu zapravo super stvar. Uživao sam sa mlaćenjem ljudi gljivica.
    Moglo bi se pokazat do kraja igre kao super odmor od šuljanja i napetosti.
    Ne znam, vidli bumo.

Stavljajte pod spojlere....znam da je spojler tema, ali svejedno.

Pravi spoiler. Ko nije bar jedno 4 sata odvalio nek ne otvara.
      Došel sam do djela kad

Joel umre. Kako sam suzu pustio. Znao sam to i opet. Bio sam siguran da će umrijet i prije nego je išta leakalo pa me opet ovo ulovilo.
      Po dosad viđenom sadržaju i dojmu, ovo bi moglo bit savršena kontrateza prvom djelu, ali neću se zaletavat sa zaključcima.

Woodie, nisam još toliko u igri ali mogao bi bit precizniji s opisom. Tipa na kojem chapteru si (ako se broje) ili tako nešto.

Emotivno u picku materinu. Spojler koji sam mozda otkrio ranije sve jos pojacava.

Sve puca kvalitetom.

U biti, sad nakon nekoliko sati ni ne znam koja bi nam referenca bila za pričanje o spojlerima.

Ne vidim nigdje da piše nešto poput chaptera ili dana.

Fenix nisam primjetio chaptere...al recimo stigao sam u Seattle i pise Seattle- Day 1

Znači da sam i ja još uvijek na day 1. Ok, onda je to referenca 🙂 Pišemo koji je dan u naslovu/prije spojlera.

Ti dani traju dosta dugo tako da preporuka ljudima koji čitaju da ne otvaraju ako nisu završili taj dan.

Jebo ti pas mater

Zašto... 😭😭😭😭

Gorjet ćeš, gaduro jebena/spoiler]

Tuhy

Uspio si se sačuvati tog spojlera? Meni je super emotivan bio početak igre i njihova interakcija, možda i malo više jer sam znao da ga to čeka. Ali samu smrt nisam nešto doživio. Ostao mi dojam da su nekako to na brzinu odradili. Nije mi se svidjelo i očekivao sam malo više interakcije njih dvoje uoči toga