Steroidi su za pičke.
Rađe bi funkcionalne testise.
Steroidi su za pičke.
Rađe bi funkcionalne testise.
@fensisuperstar Rekao sam sebi da neću ništa komentirati jer sam odavno izgubio živce za ovaj forum ( točnije neke ljude ) ali tvoju raspravu s Woodijem moram komentirati. Vezano za nekoliko tvojih postova iznad.
@StarFox_N krivo si ti pročitao. ja nisam fizički igrao igru već je druga osoba igrala igru, ne pričam o youtuberu niti o nekom random streameru već o prijatellju/prijatelljici (nije bitno jel) sa kojim sam komentirao igru. Ipak se radi o koroni i ne šećemo se drugim ljudima po kući. Ja sam davno rekao da je ne posjedujem ps4 pa sve što zelim igrati za ps4 mogu igrati kad posudim konzolu jel. A sad ne idemo nigdje. Priorieti
Ja sam gledao svih 30etak sati što se igralo. Znači pratio sam sav jebeni gameplay i story od početka do kraja stoga
StarFox_N Očito da ti drugi kroje mišljenje tj. internet
uzmi ovo i baci u smeće. gledao sam kontuinirano od početka do kraja. Nisam vidiio spoilere, nisam slusao tuđe komentare.
U niti jednoj sekvenci ne mozes reći da moraš fizički IGRATI igru da bi shvatio priču. Pogotovo ako netko tebi streama.
Ne mozes. Koliko god se trudiš to sad dokazati to ti je autoshot u nogu.
Gameplay da, Atmosferu igre da. Priču? Ne.
Ne želim ulazit u duboke rasprave jer ni približno nisam prešao igru, ali postoji razlog zašto se igre igraju. Za gledanje su filmovi i serije.
Iako cijenim tvoje mišljenje Fensi, mislim da si propustio najbitniju stvar kod ove i svake druge odgledane igre – sami element igranja i uživljavanja u igru. Tako da tvoje postove na ovu temu ne smatram preozbiljno.
Mislim da nijednu story based igru nebih mogao doživjeti na način na koji sam ih doživio da ih nisam igrao. I prvi TLoU na papiru zvuči glupo. Ne znam kakav bi dojam stekao da sam gledao nekog drugog. Sad kad razmišljam, top 5 najdražih igara s fokusom na priču mi na papiru zvuče glupo. U svakom slučaju, pola doživljaja jedne ovakve igre je igranje i poistovjećivanje s likovima na ekranu, stvaranje intimne veze. Veze koju narušava bilo kakav nedostatak interakcije.
fensisuperstar vidim tagiraš me, ali naravno da neću otvorit spojler kad nisam prešao igru.
@Fenix mea culpa.
@Fenix ako ja sad uzmem ps4 i tlou2 i odigram i imam i dalje isto mišljenje rekao bi drito da je to utjecaj prvog mišljenja. Doslovno ništa osim same priče nije dovedeno u kontext. I čak se i Woodie slozio oko toga. I to ne oko čitave priče već mainly na taj jedan moment i način na koji je to odrađeno.
fensisuperstar ni Woodie nije igrao? Sorry, ne shvaćam ozbiljno ako nisi/niste igrali. Bez obzira na mišljenje.
fensisuperstar ako ja sad uzmem ps4 i tlou2 i odigram i imam i dalje isto mišljenje rekao bi drito da je to utjecaj prvog mišljenja.
Prvi put je prvi put. Ali nije mi ni bitno toliko je li igra tebi dobra ili ne, samo kažem da mi je glupo komentirat igru s nekim tko nije igrao i u startu ću meni zanimljiviju raspravu povest s nekim drugim tko je igra + nije si spojlao.
Pozdrav ljudi, nov sam na forumu ali dugo već pratim stranicu i vesti su vam odlične. Znam da je ovo forum sekcije ali eto da pohvalim i glavne ljude ffa
Zovem se Mihajlo, iz Srbije sam i strastveni gejmer još od detinjstva.
Da ne skrećem sa teme mnogo i ne davim vas, malopre sam završio Last of us 2, meni je igra veoma jaka 9/10. Kao neko ko nije hardcore fan prvog dela, ovaj deo mi se više svideo. SJW i feminizam nisu toliko zastupljeni koliko sam mislio da će biti. Tragičan početak, o tome ne znam šta da mislim ali znam da me je duboko pogodila igra u više navrata, svakako brutalnija i mračnija od prve. A da, grafika i kombat su nešto što je dovedeno maltene do perfekcije.
Dobrodošao na forum @Stranger!
S obzirom da si prešao igru stavio sam ti pristup temi baš za one koji su prešli igru i bez ikakvog ograničenja: https://forum.ffa.hr/d/17253-the-last-of-us-part-ii-otvoreno-samo-za-one-koji-su-presli-igru
@Fenix
Davaj i meni
moze pristup
Ja bih isto pristup ako nije bed, igrao sam igru ali ju nisam još prošao, no znam kraj.
kad se več dijeli šakom i kapom ja bi 2 pakiranja Jane od limuna ako nije frka.
Dobili ste svi koji ste tražili.
Fenix
očekujem jane samo da znaš! <3