Dobra je reca, skoro bi me dala nagovorit da odigram igricu
Recenzija | The Last of Us Part II (bez spoilera)
Kad sam igrao GOW s hrvatskim titlovima pogled me stalno vukao na dno ekrana, nekako mi ne paše kao u filmovima i imao sam osjećaj da propuštam detalje i ljepotu igre. Tako da ću vjerovatno TLOU2 igrat s engleskim titlovima pa ako slučajno nešto ne čujem dobro pogledam titlove.
- Uređivano
A i ako se ne varam prevode u njihovom stilu s opisima akcija i zvukova, šta mi nekako ekstra debilno izgleda na hrv.
nikad manje nisam zeleo da pogledam ili procitam revju ali sam ipak ovaj procitao i Easy Allies pogledao, oba super odradjena i oba nisu ucinila apsolutno nista da me jos vise napale ili razocaraju u igru.
Znao sam da ocu da je igram i nista vise mi nije trebalo.
ajmo sad polako brojati dane za nas smrtnike.
- Uređivano
Isto kao i na HCL-u, priča se neće svidjeti svima i onda drap ocijena 90 i više... Jel se vama svidjela priča? Pretpostavljam da je. Ako nije da li bi igra dobila 100 da je? A upravo je priča najveći razlog rageanja po internetu.
Srušija si internete, Flip. Izgleda mi skoro kao igra generacije, dugo se ovo čekalo.
Čeka se PS5 verzija.
Pa napisao sam u reci da se meni svidjela.
Previdio sam taj dio sorry
TexasFlood
Jesi pročitao recenziju?
Da jesi znao točno koje probleme je Flip naveo i zašto igra nije dobila 100.
Odličan tekst, gušt za čitanje. Očekivano još jedno ND remek-djelo.
wooddiebone Jesam, dosta dosadna recenzija, mučio sam se čitajući pa sam valjda previdio gdje kaže da mu se sviđa.
TexasFlood jel to šala ili?
fensisuperstar Nije.
@Flipper hvala na detaljnoj recenziji i jer nisi puno otkrio, a svejedno me maksimalno nabrijalo!
Iz pročitanog dalo bi se zaključiti da ri je gameplay bolji u dvojci i cijeli svijet (što je logično jer je i jača konzola i nastavak) ali da ti je priča u jedinici bolja i s tim i cijela igra?
resident_evil Nije mi bolja jedinica. The Last Us II je po svemu bolja igra, a priču će mnogi tumačiti sukladno svojim stavovima i uvjerenjima. Meni je bolja u dvojci jer isto sam napisao - daje puno širu i veću sliku svega. Nije samo fokusirana na dva lika, nego pomalo čitav svijet. Zato sam napisao da je ND vrlo lagano mogao igrati na sigurno i samo nastaviti dalje priču, ali se odlučio na drugačiji smjer. Hoće li se to svidjeti svima? Ne znam, Meni svakako je.
Bolja prica nego u prvom djelu ? ajme meni ko ce izdrzat
- Uređivano
"I walk through the valley of the shadow of death. And I fear no evil ’cause I’m blind to it all"
Jel to tekst iz igre? Odmah se sjetih crkvene pjesme.. "i da mi je dolinom smrti proći, zla se ja ne bojim, jer ti si samnom Oće"
Edit: sada pročitao recenziju. Svaka čast