doctorfreak Pa crescent si mi preporučio i njega koristim...na standarnih je +1 ko po defaultu i naravno ti magičari ne padaju s tim...preslab je..tj radim dmg ali stignu castat i često me ubiju..zato pitam dal trebam upgrejdat weapon ili neke svoje statse?
U drugi slot stavi Dragon Long Sword +1 i probaj i s njim. Neki su imuni na miracle, ali su slabi na fire. Imaš i 2-hand stance s trokutom, tako da oružje primiš u obje ruke i tako radiš veći damage. Samo pazi, onda nema defendanja više dok ne vratiš stance. Ovo je inače way to go na boss borbama kad imaš šansu za šut, primaš odmah oružje s 2 ruke dok udaraš, ali pazi i na staminu jer se više troši.
doctorfreak Također u tom levelu 3 1 nema apsolutno ništa healing itema...kaj fakat moram trošit soulse na kupovanje toga? Opet farmar ih je booooring..
Ono granje za healanje lako skupiš tam kod teleporta World 1-2 (The Lord's Path), okreneš se i imaš par soldiera. Onaj najgadniji ti baca žuti cvetak. Farmaj (teleport, kill, collect, teleport...). Skupit ćeš odmah i duša za shop pa kupiš još cveća ako trebaš 🙂
doctorfreak Gledao sam tvoj video pa ti bossa na 3 1 sa svojim likom spustiš na 50% na prvom napadu...meni trebaju barem 3 napada da padne na tolko...odnosno 6 sve ukupno...a svaki daljnji napad stvara više kopija mageova i onih trapova...ubiju me odmah..
Zato jer vjv obje ručke udaram po njima 😃 I dizao sam točno što mi za build treba, plus kad ne gineš toliko onda imaš i dosta EXP-a 🙂
Samo polako, prvo ovladaj svim mehanikama iz igre.
Obožavam ovaj dio igre 😃