ante-sb resident_evil Hahaha Pa zamisli tek mene onda Trenutni level 107 50 sati do sada i jos dva bossa Al ih gazim
Sanader Mislim da će Elden Rings imati previše upletanja sa strane, i da neće biti sve kako je From zamislio. Moja lista je inače Sekiro Dark Souls Bloodborne Dark Souls 3 Demon Souls Dark Souls 2
ante-sb Moze pomoc Sjebao sam se kod onih kostura i sada nemogu dobiti white tendency niti u svijetu niti karakter Trebao bi par puta pitamaniti fantome pa da konacno krenem na zadnjeg bosa Uvijek mene stavi kao fantoma nikako da ja budem ili plavi ili da mene fantom napadne
ante-sb Jel igra jos netko ovo? Ja sam sad ng+ ali mi je character tendency pure black Ako netko moze pomoci da ga ubijem kao black phantoma mislim 7 puta pa da vise dobijem onaj prsten od monumentala.
foggy Morat ces malo vise puta. Na zalost nemam vise igru, ali ako ne nađeš nekoga baci oko na Trophy Hunters grupu na fejsu, za 2min nađeš nekoga.
ante-sb foggy Najgore od svega vec sam potrosio 5 sati cekajuci i nitko me jos nije invejdao Ko da me netko urekao Izgleda da cu morati igru prijeci jos dva puta zbog jebenoga patuljka monumentala Katastrofa
foggy ante-sb Ja sam na 2-1 čekao, makni password i bilo što što te može restriktirat. Spaja ti po levelima, a ti si NG+, tu su ti šanse male. Gadna stvar, i ja sam popušio na ovome i tendencyju pa sam igrao od nule za te neke stvari.
Miro Ante je novi pa razumin ali biti takva njubara ko foggy da zajebes platinu je sramota epskih razmjera
foggy To su namjerni zajebi da igraš igru duže, a ne kao njubara Miro po Demons Soulsima me diro, pa platinira za 14h i kuka kak je prešao tak brzo.
ante-sb Eo uspio naci lika preko neta iz new yorka i konacno dobio prsten od monumantala za pwct I tek tolko da i ostali znaju, bio sam pure black character tendency i pet puta sam ga ubio i dobio pure white character tendency
ante-sb Jos su ok milan ili london Mene svakih par sekundi netko napadne A i ovisi koji si souls level
ante-sb escoban Meni je demon's souls goty za 2020. Doslovno remek djelo Grafika je vrh vrhova, gameplay mehanika cista desetka, a tako se lako navuces da nemam rijeci kako to opisati Inace trofeji me nikada nisu nesto privlacili no ova igra i par njih prije nje su me privukli ne da bi rekao da imam platinu vec mislim da takva igra zasluzuje da se platinira.