Ni meni baš nije najbolje sjelo kud se otišlo sa radnjom.
Mogu progutat, čak mi se i dopada sam kraj, odnosno,
da fokus bude na Rose u RE9 , ali da me baš nešto oborilo, nije.
Nisam zadovoljan ni sa samim Ethanom, ne možeš se "povezati" sa njim, nije ti stalo do njega. Voice actor jednostavno unosi "premalo sebe" u naraciju, na neke scene se reagira premlako.
Boss fightovi su oke, al nisu mi ni negativci nešto izvanserijski. Premalo karakterizacije i prostora u igri, "prolazni" su.
Da internet nije podivljo za Lady D, bila bi samo jedan u nizu monstera.
Heisenberga mogu ljudi uzdizat kolko god žele, isto samo još jedan prolazan lik, ko i Miranda.
Jedino mi se dopadaju poveznice sa Umbrellom i jednim likom iz RE universea.
Samo selo mi se ne može mjerit sa selom u RE4, tamo je jednostavno bilo puno atmosferičnije.
Ovo mi je obična nakupina kolibica.
Također, makar ima napetog iščekivanja što je iza sljedećeg ugla, Village nema ni blizu tu horror atmosferu ko Sedmica, nije ni blizu tolko morbidan i bolestan.
Makar sam nasro dost toga, užival sam u igranju, prekucavam sad drugi prolaz, a s guštom ću odigrat još bar dvaput.
Obavezno treba igrat sa sluškama ili imat spojen neki dobar zvučni sustav, neusporedivo je.
Puno je dobrih stvari u igri (Alexy naveo u reci), ja sam se više fokusiral na ono kaj je, po meni, odrađeno lošije i nije na razini prijašnjih igara.