Prekrasna jedna igra.
Resident Evil Village kao jedinstveni, ponosno uspravni i na obe noge propeti dokaz da video igre mogu biti cool. Jedino što trebaju je: ne pokušavati biti HBO serija.
Čestitke Capcomu. Strahovita sila u zadnje vrijeme. Sad već standardno besprijekorni 1.00 build. Radi offline, nema day1 patch od 30gb (nema day1 patch uopće (!!)) i vrti se jako dobro i izgleda još jače i dobrije. Miriše na Savršeno Zlatno Svršeno Vrijeme.
Kreativna snaga je snažna u ovoj igri. (Čitajte Bonuse nakon što pređete igru!!)
Resident Evil Village je . . . "dizanje 130kg u benchu slušajući Lisztove Godine Hodočašća istovremeno mentalno provodeći deset (!) sati u dizajniranju video igre uz podsvjesno nadiranje Shinjija Mikamija koji trči prema nama s obje ruke u visini našeg vrata".
P.S.
Nisam (!) je odigrao šest puta. Ne još. Imao sam obveze prema Ljudima Koji Me Vole i . . . nekako je uvijek sunčano; čak i onda kad nije. Napravit ću to ovaj vikend. Možda.
Uglavnom, jasno je. Resident Evil Village kao i svaki drugi PRAVI Resident Evil počne onda kad završi.
btw. da sam Capcom, zatvorio bih REV sljedećom rečenicom: "Ne brinite, nije 2000.; jednostavno smo najbolji".
(Ako izuzmemo Disco Elysium (što je sasvim realno i logično, jer on izlazi iz samog konteksta i okvira ovog medija), . . . Resident Evil Village je (u tom slučaju) . . . NAJBOLJA Igra Ove Godine (u petom mjesecu)).
Prekrasna jedna igra.
P.P.S.
Lovely Jubbly recenzija, @alexy.