renda To bome ni ja nisam znal, ali zato vjerojatno i kosta manje, a i vjerujem da detaljnim istrazivanjem traje 10 sati
Flipper Na Twitteru su nekom odgovorili da se može završiti za 5-6 sati, ali ima nešto istraživanja pa vjerujem da će ići i duže. Ali, zato i je cijena manja i sve jer je igra kratka.
Icek Najtoplije se nadam da će igra i priča biti pogođena dužinom, da neće ostatai tužan dojam da se moglo/trebalo duže.
renda DarkPunisher bas sam nedavno gledal preview od njih i frajer je drkal od srece na odigranih 3 sata tak da me cudi da bi dali 4 iako je kod njih sve moguce, a i nebitno je realno
DarkPunisher renda da i ja sam to bas gledao, ma jasno da su nebitni, vidjet cemo uskoro jel vrijedno 40$ 🙂
escoban Flipper ma vidio sam neke 100% mislim da je forbse bila jedna od tih 5/5 https://ultimateoftimes.com/2021/09/17/kena-bridge-of-spirits-review-its-worth-buying/
Autobot Odgoda igre za par tjedana od originalnog datuma. Embargo na recenzije do par sati prije izlaska. Nisu obećavajući znakovi.