KENA: Bridge of Spirits
- Uređivano
Iako sam ju htio odigrati na PS5, nisam izdržao i ipak je pokrenuo na PS4, nisam mogao čekati
Za sada slatko i predivno, iako i malo šlampavo iskustvo.
Sensitivity i na max je mrvicu trom za moj ukus i u borbama se to ponajviše osjeti. Kena nekad ima problema sa double-jumpom po zidovima i liticama.
Borbe su - čudne i šlampave.
Sve ostalo - grafika, glazba, vrh vrh vrh
Ono što je prvi Ori bio 2015., to je Kena u 2021.
Eye candy grafika i likovi + ta glazba
Njje rivju, i nema gamplay footage-a nego samo dojam covjeka koji je iskreno uzivao u onome sto je igrao..
- Uređivano
Probao igrao satak i mogu reći da je jako dosadna , čak predosadna jbg probam opet večeras ....
HideooKoojima Početak je takav malo žnj, ali bude much much much bolje
Usporedbe sa Zeldom uz predivnu grafiku, ne može bolje od toga. I još su boss borbe zanimljive te nisu šetnja kroz park + ipak traje više od 5h. Kažu između 8-10.
Svakako planiram odigrati.
Hvala na savjetu jbg još me zena izmuzla da joj moram kupiti DT2 pa mi sve teško palo , uglavom svakako dam na večer opet priliku
Icek Iako sam ju htio odigrati na PS5, nisam izdržao i ipak je pokrenuo na PS4, nisam mogao čekati
![]()
Za sada slatko i predivno, iako i malo šlampavo iskustvo.
Sensitivity i na max je mrvicu trom za moj ukus i u borbama se to ponajviše osjeti. Kena nekad ima problema sa double-jumpom po zidovima i liticama.
Borbe su - čudne i šlampave.
Sve ostalo - grafika, glazba, vrh vrh vrh
Par objava iznad.
Dobre ocjene, niža cijena igre i dužina 8-10 sati što nije prekratko.
Top!
- Uređivano
Kad dolazi ovo na abakus?
EDIT: Na EGS-u je
Slowly we rot
- Uređivano
Dolazim nakon Talesa u ovo, i moram priznati da je grafički klasa ispod Talesa, koliko god Kena bila ljepa. Jest ljepa, pogotovo jer je sve tak fino u prirodi, to mi je super. Jedino mi nije jasno čemu double jumb i mogućnost da skočim doslovno posvuda, pa onda lebdim na površini da bi me resetiralo pokraj jer tamo nisam smio. Aj dobro.
Malo mi je dosadnjikava igra za prva 2h igre, ali to su prva 2h i ne znače puno.
Combat je ćorak, ali to sam i očekivao.
Collectiblsi su najbolja stvar jer su skriveni bome fino posvuda i gušt mi je istražit svaki kut pa da nađem ispod kamena onih buha crnih.
Prvi dojmovi pozitivini, ali za sada nikakav spektakl, čak dosta clunky s kontrolama, a camera sensitivity je big issue jer je sporo i na max, pa više ganjam kameru nego sebe.
- Uređivano
foggy Prvi dojmovi pozitivini, ali za sada nikakav spektakl, čak dosta clunky s kontrolama, a camera sensitivity je big issue jer je sporo i na max, pa više ganjam kameru nego sebe.
Ovo je i moj dojam. Iznimno dobra igra koja će ostaviti iznimno dobar dojam nakon prelaska - no da se moglo još mrvicu bolje, moglo se
Ali definitivno debeli 9/10 za sada.