AbelKOsMos
A kako necu pisati PS je moja glavna platforma uvik bio i uvik ce biti ako san i fanboy to je uvik bilo prema sonyu.
I ovo sto rade sa igrama i sa svojim ponasanjem je tragedija
KENA: Bridge of Spirits
Vidim po cijeni da to nije baš punokrvni naslov i onda i takav moraju 4 puta odgađati.
Izgleda da igra bude imala 17 GB!
Pa rekli su ranije da igra traje 5-6 sati max. Bit će to jedno kratko, ali vrlo slatko iskustvo. Šteta što je odgođena ako se ne varam dva puta jer je hype za igrom dosta opao.
To bome ni ja nisam znal, ali zato vjerojatno i kosta manje, a i vjerujem da detaljnim istrazivanjem traje 10 sati
Na Twitteru su nekom odgovorili da se može završiti za 5-6 sati, ali ima nešto istraživanja pa vjerujem da će ići i duže. Ali, zato i je cijena manja i sve jer je igra kratka.
Najtoplije se nadam da će igra i priča biti pogođena dužinom, da neće ostatai tužan dojam da se moglo/trebalo duže.
Za ovakve avanture mi je 8-10 sati taman. Da ostane još onaj osjećaj hoću još.
Može, riješim za pol ćuke i onda mogu van pit
- Uređivano
DarkPunisher
Fejk, nema recenzije na njihovoj stranici.
I ne bi oni dali manje od 9 nikom
Kikiller morali su maknut jer su prekrsili embargo, ali moguce da
Ako je igra samo eye-candy, moguće da i ne zaslužuje više.
DarkPunisher bas sam nedavno gledal preview od njih i frajer je drkal od srece na odigranih 3 sata tak da me cudi da bi dali 4 iako je kod njih sve moguce, a i nebitno je realno
renda da i ja sam to bas gledao, ma jasno da su nebitni, vidjet cemo uskoro jel vrijedno 40$
Predivno izgleda, nadam se da ce bit odlicna igra
Predivno