Neznam, 4k + Win HDR i igra izgleda apsolutno predivno...

doktor1 Neznam, 4k + Win HDR i igra izgleda apsolutno predivno...

Ali ne kao Tales of Arise.

foggy Dolazim nakon Talesa u ovo, i moram priznati da je grafički klasa ispod Talesa

Ali... ali.. To je svemirsko dete i ne može izgledati ljepše od bilo koje druge igre!!

Ok su i Tales i Kena, dobro izgledaju, evidentno je to. Ali Witcher 3 brteee, e to ti je to. Jedna riječ - bolje.

Zero Tales of Kena: Bridge of Arise.
      @kabegami Moramo se naviknut na svemirske hejtere 😃 (i sprdija)

Na pola sam igre, popravio se dojam. Furaju onu spiku gađaj dijelove neprijatelja da ga smrdaš. Combat mi je najslabiji aspekt igre, a exploring je genijalan, apsolutno uživam istraživajući sve rupe (huehue) na koje naiđem.

doktor1 A šta je to Tales of Arise?

Kakav si ti to doktor

Deadwalker Nadam se da ces ga i zaigrat, kad vec nisi cuo za bastinu jrpg fransize staru kao mi sami.

Ovo kao da sam dosao u COD lobby, a ne na gaming forum 😃

@Deadwalker

Tales serijal je megapopularan. Možda i najpopularniji JRPG uz Final Fantasy.
      Za Arise je možda i najveći hype u serijalu još od Tales of Vesperia.

Kao što rekoh, nikad čuo. 😃
      Općenito me JRPG-evi uopće ne zanimaju, niti ih želim igrati, jbg, COD i Fortnite generacija.

Deadwalker Bez brige, sad će Weky u svaku temu pisat iste komentare. Budeš zapamtio ovaj ak ništ 😃

Da se ne motamo oko offtopica, dajte dalje dojmove za Kenu, jel, u toj smo temi.

3 mjeseci kasnije

I tak, zadnji boss. Master difficulty. Težina 6/10 usudio bih se reći. Jučer sam probao jednom i ugasio jer je već bilo 2 ujutro, morao sam dalje gledat Office, pa danas probam slomit gada.

Da se mene pita ovo bi bila defaultna težina jer apsolutno nikakav challenge ja nisam osjetio i vidio taktiku na normalnoj težini (ali naravno tko ima toliko zivaca kroz ovo prolaziti). Tek sad vidim kak su zamislili boss fajtove i koja raskoš tu postoji (ne velika, ali je gušt). Ono što degradira dojam je kamera (znaci nakon 14 patcheva ili kolko vec, oni nisu sposobni maknut lock-on kad se boss teleportira nego sve zašteka i 10sec pokušavam maknut kameru s jednog mjesta. Dodatno, zapeo sam pod nogama ovih većih bossova, i naravno nisam mogao nikud jer sam zaštekao), drljavost borbe (znači 3 metra od mene me ošine i naravno da me takne) i kod dodga kad vidim da napada ravno, skočim, ali ne, on fino prati mene u stranu usred napada. Puno frustracija zbog loše izvedbe, ali težina je bome brutala.

9 dana kasnije

Ovo je toliko feel good igra da čudo.

Art style mi je tako jebeno lego, zelenilo, vodopadi, svjetlo / sjene... Igra je predivna, jbna bajka kako izgleda.

Baš uživancija za igrat i istraživat, a photo mode palim svako malo.

Malo se uozbiljit kad dođe neka borba, a dotad čisti gušt prolazit kroz igru.

Jel ti bolja od Ratcheta?

To sam htjel napisat al bi bilo loše primljeno. 😁

Borba je malo "šlampava" i jednolična, to je jedina zamjerka.

Al da, radije palim Kenu nego što sam Ratcheta.

Čekaj da ti postane dosadna. 😃 Meni je na kraju postala monotona, ali dobra igra u svakom slučaju.

A grizen se grizen aj izdrzati cu da ga ne dotucen do kraja, ubijamo ga za Eternalse aj dati cu mu onda tu mira.

Eto Tuhy posteđen si

Dojmovi nakon prvih par sati. Što je je, igra izgledao kao Pixar crtić i s vizualne strane joj nemam što poreći. Čak je i voiceacting nekako napravljen kakvim bi ga očekivao upravo u takvom animiranom filmu.

Combat nažalost nije jača strana igre, a ne pomažu ni skillovi koje možeš razviti kroz vrijeme jer iskreno zaboravim uopće da ih imam, osim možda onih par s Rotovima. Neću reći da je grozan, ali u principu se sve svodi na isto. Doduše, malo me iznenadila činjenica da nije baš jednostavno parryat i tajming stvarno mora biti kao u nekim "ozbiljnijim" igrama. Zbog te činjenice imam nadu da bi u nekom budućem nastavku mogli izvući jedan zadovoljavajući combat system. Pričekati ću još više varijacija neprijatelja da o njima donesem sud, no ovo za sada je dosta basic. Boss borbe koje sam imao do sada mehanikom nisu zajebancija koja se riješi s dva prsta i povezom preko očiju pa mi je šteta da nije malo više uloženo možda u njihov dizajn da se dobije veći osjećaj opasnosti.

Moram priznati da za sada nisam imao problema s kamerom, iako malo je frustrirajuća u nekim situacijama, i jasno sensitivity je morao otići do kraja jer onaj standardni je kriminalno spor.

Najugodnije iznenađenje mi je definitivno istraživanje. S obzirom da se radi o linearnoj igri, uistinu treba sve dobro pročešljati kako bi se pronašli svi Rotovi, kapice, shrineovi, itd. Izgleda kao da te igra vodi za ruku cijelo vrijeme, ali tog contenta "sastrane" ima više nego sam očekivao.

Čujemo se opet na kraju igre.