KENA definitivno ubila pressicu. Daleko impresivnija od svega ostalog.
Novi IP - check
Next-gen grafika - check
Pokazali gameplay - check
KENA definitivno ubila pressicu. Daleko impresivnija od svega ostalog.
Novi IP - check
Next-gen grafika - check
Pokazali gameplay - check
Strašno mi se sviđa umjetnička direkcija, odlično osvjetljenje, predivni kadrovi. Vidi da se da znaju što rade. Ovo, Stray i Horizon su mi top 3 igre ovoga eventa što se tiče vizuala.
Do Horizona grafički čak i najimpresivnija igra na prezentaciji. Baš jedva čekam vidit više. Ali ne znam što očekivat, nisam vidio da su dosad imali išta zapaženije osim animacija za coca colu.
Upala mi igra u oko svojim art directionom. Baš mi se čini da bi mogao biti gušt za igrati.
Meni isto izgleda zanimljivo. Grafički mi je isto izgledalo najimpresivnije, ali igra mi ima 3 red flaga. Pod a) Cross-gen je, izlazi i za PS4, pod b) kretnje su mi malo drvene dok trčkara, a i bili su jako sramežljivi kod pokazivanja melee combata. I ono malo prikazano ne izgleda baš obećavajuće i pod c) Koji su to Ember Lab??
4K screenovi. Nema još official, ovi su iz trailera, pa ima kompresije.
Ovo je uvjerljivo najljepša igra koju su sinoć predstavili........
Ma samo kada su prikazali ovaj sumski gradic na sekund, ogrejalo me oko srca <3
Najmanje indijanska igra sinoć. Baš fora izgleda.
Šta ako vidimo rođenje novih miniona?
Ako možete, pogledajte ovdje kako dobro izgleda u 4K. Čak i na 1080p stvarno izgleda predivno.
https://www.gamersyde.com/video_kena_bridge_of_spirits_announcement_trailer-44961_en.html
@Flipper počeo si reklamirati gamersyde ?
Ovo se igra day one!
@wooddiebone Evo izasli PC specsi za igru:
Ember Lab recommends using an AMD Ryzen 7 1700 or an Intel i7-6700K with 16GB of RAM and an AMD RX Vega 56 or an Nvidia GTX 1070.
Znaci ovo su recommended specs za nextgen igru i to jednu od ljepsih sa eventa.
To je recommended.
Znači za 60 FPSa i High grafiku.
lol.