Riješio napokon 100% sve. 74h mi je trebalo. U svakom pogledu bolja od jedinice i sigurno jedna od igara ove među-generacije. Sve mi je bilo top, ali imam par zamjerki, a to su da je main misija bilo nekako malo i realno bi između svake main misije trebao ići okolo po side questovima otprilike nekih 5h pa onda jednu main misiju, pa opet 5h okolo… i tako do kraja da bi nekako zajedno završio main misije i sve side stvari koje se mogu riješiti. Iako sam jako puno vremena između main misija gubio na side stvari, na kraju, po završetku main priče, mi je svejedno ostalo hrpa toga za proći da bi igru riješio 100%. Opet, mogu na to gledati i drukčije kao pozitivnu stvar jer ima jako puno aktivnosti koje se mogu raditi osim main story-a tak da ono, koliko je minus toliko je i plus. Drugo zamjerka je da je svijet nekako "neživ", a usporedio sam ga sa svijetom RDR-a 2 što u pravilu i nije dobar primjer je svijet RDR-a 2 jedan od najbolje napravljenih svjetova u igrama općenito pa je teško nešto drugo uspoređivati s time, ali opet mi je falilo tih random događaja koji su se mogli događati dok sam putovao Forbidden Westom. I zadnja zamjerka mi je što puno oružja i item-a nisam uopće koristio. Jednostavno imao sam najjači bow i spike thrower i nije mi ništa drugo trebalo. Mogao sam nešto drugo koristiti iz fore, ali jednostavno nije bilo potrebe. Isto tako i za razne iteme tipa food ili potioni ili šta već još postoji, stvarno nisam imao nikakvu potrebu za korištenjem. Onda tipa onaj greenshine materijal, brijem da ga nisam za apsolutno ništa iskoristio, uopće nemam pojma za što to služi. Možda je i do toga što sam igrao na normal, a ne na nekoj težoj razini.
Anyway, bez obzira na sve navedeno, remek djelo igraće baštine nulte kategorije kako se nekad pisalo u Gameplay recenzijama za 20/20 ocjene i naravno preporuka svima da odigraju (nakon jedinice naravno).