10ak sati u igri i nemam nikakvih problema. Bio je neki nevidljivi zid na početku kod prolaza kroz koji sam mislio da se može proći, ali to je to. Za početak sam odabrao Resolution mode da se malo divim grafici, kasnije kad si razvijem Aloy u full killing machine i maknem se s stealtha ću vjerojatno na Performance.
Questovi za sad dobri i raznovrsni, scenarij zanimljiv. Ali meni je i Zero Dawn bio ok što se tiče priče, ni u jednom trenutku nisam kolutao očima ili se dosađivao. World building mi je baš sjeo, a ovdje mi se čini da će sve biti unaprijeđeno u tom pogledu.
Crafting, skillovi, razvoj lika produbljeni i sa puno više opcija. E ali tu osjećam propuštenu priliku za novitete i malo razočaranje jer si vraćen na iste stvari koje imaš na početku Zero Dawna i opet isto upgradaš. Narativno je objašnjeno odma na početku da je između dvije igre bila napadnuta po putu i izgubila gear, što je ok, ali kao neko tko je jedinicu igrao nedavno opet imat spear, tripcaster i ostalo i sve isto craftat mi je malo nemaštovito. Nadam se da su za daljnji dio priče izmislili par novih stvari.
Mapa je na isti način ko jedinica.
U suštini ovo je jako slična igra ko Zero Dawn po svim elementima, naravno s tim da je svaki poboljšan i nadograđen. Kome je jedinica bila odlična trebao bi uživati u svakoj sekundi. Ja sam za sad prezadovoljan.