AbelKOsMos Evo bas pred posao opalio jedno pola sata....jebo sebe kolko je cudno i ludo gledati ekran apsolutno prepun sitnih detalja i vegetacije.....znaci sve je pretrpano. Svaka im dala.
stinkySHOE Jel netko od vas ekipe prednaručio igru od Infomarka? Već me polako brine što nisam dobio mail da su predali GLS-u na slanje igru... Jučer uredno došao mail da su pripremili paket ali ništa dns ne dolazi da su dali na slanje
blade stinkySHOE Jel netko od vas ekipe prednaručio igru od Infomarka? Već me polako brine što nisam dobio mail da su predali GLS-u na slanje igru.. Informark zadnja 2 tjedna ima problema s dostavom i često otkazuje narudžbe zbog povećanog broja slučaja korone kod njih te u dostavnoj službi. Ne znam je li se smirila stvar, kolegi su otkazali Arceusa doslovno dan prije nego je trebao doći.
Tzereen ThaUrban ček jebote. Ti si naručio i collector's i regallu? Pa ti si majstor!! Edit: @ThaUrban Upravo dobio potvrdu da se Regalla sprema za shipping!
ThaUrban Tzereen Jaoooo, mogu ja pričat šta oću. Ovo je dokaz da slušaš kurca. 😃 Nisam otkazao Sanctu. Ako dobijem Regallu onda prodajem Collectora.
ThaUrban Tzereen Upravo dobio potvrdu da se Regalla sprema za shipping! AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OverHypedG Tzereen pogledao ja i frendica sad narudzbu da pratimo...pise da se stranica vise ne moze pronaci
4mal StarFox_N jesam i mali je ping (5-15) a brzina oscilira od 600 do 900Mbit bilzu nam je odasiljac na poslu.
prayer Meni isto ujutro stiže CE. Jbt nemam ih kud više stavljati, žena će me ubiti 🙁 Još sljedeći petak Elden Ring CE, ja ću se jebat