Tuhy Zato sam uzeo novu tarifu na mobu, neograničen internet, cca 100 mb brzina (potegne i do 150mb). Skinut će se kroz 4-6 sati 😃 kad će mob glumit hotspot. Inače bi, sa mrtvih 10 koje imam doma, skidalo do subote
[deleted] pravednik ma nisam uopce zbog novaca, razlika je bila mizernih 36 kn, nego iz principa jer je ovo zadnja ps eksluziva gdje nude free upgrade. Tuhy valjda nije jedna od onih tarifa gdje ti nakon xx GB skinu brzinu na neku jadnu. 😁
Miro Tuhy Meni kad se spusti posalju poruku i onda ja posaljem poruku BRZINA i opet sve sve vrati na staro
[deleted] Ma kakvi streamovi, sutra na sljepo, cak sam narucio i novi dualsense jer mislim da mi jedan nece biti dovoljan 😆
foggy Tko god je kupio jeftiniju PS4 verziju, upgrade je dostupan kad igra izađe. Taj upgrade je licenca da se ponovno MORA skidat 90GB PS5 verzije, znači nema upgrade, komplet cijela igra se skida. Totalna blamaža... Što se tiče sejve, ako krenem PS4 verziju i sutra želim nastaviti na PS5, hoće to raditi?
[deleted] foggy tak je sa svakom ps igrom koja ima ps4 i ps5 verziju, jedino sto su trebali napravit je da mozes preloadat ps5 verziju
4mal Da preko T-mobile flat 5G je 200Gb/mj. cisto dosta za USB tethering na poslu 🙂 a doma 200/60 na bakru. solidno dok ne stigne optika imo.
[deleted] foggy jbg, mislim da je do kompresije na ps5. Pogledaj samo kolika je razlika u velicini ps4 i ps5 igara, na petici zna biti i po 30% manje GB
foggy [deleted] 90 Giga PS4 verzija 90 Giga PS5 verzija. Ne znam šta su s ovim htjeli izvest, ali ako je to "normalna" praksa, onda oni definitivno nisu normalni.
AbelKOsMos Evo malo slika steelbooka, osvetljenje u mojoj kuci je sranje tako da...i naravno uz ovo dodje i mali artbook od nekih 50ak strana u tvrdoj korici.
AbelKOsMos Evo bas pred posao opalio jedno pola sata....jebo sebe kolko je cudno i ludo gledati ekran apsolutno prepun sitnih detalja i vegetacije.....znaci sve je pretrpano. Svaka im dala.
stinkySHOE Jel netko od vas ekipe prednaručio igru od Infomarka? Već me polako brine što nisam dobio mail da su predali GLS-u na slanje igru... Jučer uredno došao mail da su pripremili paket ali ništa dns ne dolazi da su dali na slanje
blade stinkySHOE Jel netko od vas ekipe prednaručio igru od Infomarka? Već me polako brine što nisam dobio mail da su predali GLS-u na slanje igru.. Informark zadnja 2 tjedna ima problema s dostavom i često otkazuje narudžbe zbog povećanog broja slučaja korone kod njih te u dostavnoj službi. Ne znam je li se smirila stvar, kolegi su otkazali Arceusa doslovno dan prije nego je trebao doći.