renda [deleted] ne zbuga ti se nego se ne pune ako nisu upaljene, debilno skroz, ali jebiga, barem je na mojima tak. Inace najbolje gaming sluske definitivno. Nema Sony ni priblizno takvu kvalitetu.
[deleted] renda moje se pune dok nisu upaljene treperi crveno svjetlo, ali i kad se napune uvijek svijetli crveno dok ih ne spojim na pc, onda se prebaci na zeleno.
resident_evil Raziel Ovo što je rekao bitmap. Jbg meni net nije pretjerano brz, ne zbog mene nego moje lokacije. Doći ću doma u petak oko 15h i ne bi mi se dalo čekati dok se to skine. Kupio sam disk verziju. I plus što želim da mi piše PS5 na kutiji, jače je od mene -.-
weky Pokrenuo sam neki dan prvi dio i igra još uvijek nevjerojatno izgleda, pogotovo s PS5 patchem. Raznolikost bioma, živost svijeta, modeli likova... Tuhy, sitno brojimo.
pravednik Općenito Sony igre izgledaju next grn godinama i jako dobro stare. Pogledaj UC4 i God of War sada, nema baš konkurencije.
escoban [deleted] kako si odma stavio ps5 upgrade da skida? Uze sam Ps4 verziju al nigdi nema ps5 update za downloadat
[deleted] escoban nisam, ja sam preordero disc verziju. ako si uzeo ps4 verziju ne mozes preloadat ps5 verziju do 18.2 zato kazem mozda sam i ja trebao rađe uzet ps5 verziju da se ne zajebavam sa skidanjem 100 gigi na launch dayu
Raziel Brijac Već vidim Tuhya ovdje 14og Februara u 00:01 kako se žali na FFA redakciju i manjak profesionalizma jer recenzija kasni. 😆