• [deleted]

• Uređivano

Jos samo 7 dana

edit: Aloy mi je bas sexy u ovom traileru

edit2: zanima me kak su to izveli ovo letenje na ps4

Nanox7 kod mene općenito u igrama nema neke razlike između Gold headseta i Pulsea. Kvalitetniji je zvuk, ali prepoznavanje 3D u prostoru je identično.

Nanox7

Niti blizu kvaliteti Artcisa...
Prodao sam ih nakon 10 dana.
Ok su za 600 kn po zvuku ali kvaliteta izrade i jastučića katastrofa.
Vruće postane jer ne dišu, neudobne su, stiskaju nakon sat vremena.
Gold 3D za PS4 su sveukupno bile bolje, čak po izradi i udobnosti.
Bolji je i bass bio.

https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7

Ovo uzmi i nećeš požaliti.
Najbolje gaming slušalice.

Pitanje, novi post radi pregleda.
    Zašto US verzija ima 10GB manje od EU? PS5 verzija.

US=87 GB
    EU=98 GB

pravednik i ja sam prodao pulse i uzeo arctis 7p, najvise zbog neudobnosti pulse-a.

ove arctis su stvarno odlicne, jedino me nervira sto mi se stalno zbuga ono svjetlo za bateriju pa je non stop crveno cak i kad su napunjene, pa ih moram spojit na pc da se resetira.

Nanox7 Ako ti kući ne smeta pozadinska buka tj. ako su ti ukućani ili susjedi glasni... Pas laje, štemalica radi preporučio bih ti neki open-back model.
        Ja ga imam i više se ne vraćam na closed back. Zvuk je nekako otvoreniji, veći soundstage i najvažnije od svega manje će ti se znojiti uši jer su otvorene pa "dišu".

Danas skinuo 80gb verziju za PS4 i pokušao napraviti Upgrade na PS5 verziju, ali ta opcija se još uvijek ne nudi.
        Tek od 18og Februara kada bude oficijelno out ću moći upgrade..

Samo me sad zanima hoće li mi to onda zauzimati onaj prokleti OTHER space na plejki.
          Zato bi rađe uzeo baš PS5 verziju bez upgradea.

Meni se neda ciganiti i skidati 100 gb. Uzeo PS5 i mir u selu 😃

master_x

Piše da je free, vidit ćemo kad za to dođe dan.

@resident_evil
          A nije cigančenje ušparat 10 eura i napraviti free upgrade.
          Ako ćemo se kurčit novčanicima veće je cigančenje imati loš internet u 21. vijeku da bi ti 100 gb predstavljalo kolosalni problem do te mjere da moraš istu stvar platiti 10 eura više.

Da nije bilo pritiska fanova na tako idiotsku odluku da se upgrade već kupljene igre mora nadoplatiti, sigurno bi dobili ideju da nas oderu za svaku moguću stvar za koji im se ukaže prilika.
          Tih 10 eura što si platio više samo si im dao dozvolu da još više traže izlike da ti izvuku novčanicu na svaki mogući način.

Free je ljudi 100%. Ako ne vjerujete FFA, vjerujte meni. 🤣

Raziel kad mi bude tcom nudio vise od 20-30 Mbps na mojoj lokaciji rado cu ih platit 😄

[deleted] ne zbuga ti se nego se ne pune ako nisu upaljene, debilno skroz, ali jebiga, barem je na mojima tak.
            Inace najbolje gaming sluske definitivno. Nema Sony ni priblizno takvu kvalitetu.

renda moje se pune dok nisu upaljene treperi crveno svjetlo, ali i kad se napune uvijek svijetli crveno dok ih ne spojim na pc, onda se prebaci na zeleno.

U biti da, u pravu si, tak je i na mojima.