Nisam pogledao sve ali ovo što sam vidio izgleda super! Vidim dosta poboljšanja u game playu, emocije na likovima, svijetu, misijama.

Još manje od mjesec dana do nove avanture od Aloy. Baš se veselim ovoj igri.

Nakon ovog mi je jasno da cu u igri provesti 70 do 100h samo radi eksploracije koliko je predivno

Uopće ne želim ništa gledati. 😆 Zašto sam uopće ušao u ovu temu? Ajde bok.

U prvom delu nisam iskoristio fast travel sve do ekspanzije.....jedva cekam.
Evo bas pre neki dan zavrsio frozen wilds i kompletirao sve ostale stvarcice.
Nadam se dobrom nastavku.

Sexy grafika jedva cekam.

Jel moguće da ni dan danas bilo koji jezik sa područja balkana se ne nalazi u igrama (osim za nadolazeći Ragnarok).
Zar im je odziv gamera sa ovog područja toliko slab, ili ih jednostavno zaboli klića za našim govornim područjem i regijom.

Raziel Ima i do toga da nismo jako tržište pa nismo prioritet, no dodatno i zbog toga koliko je vremena potrebno uložiti u kvalitetan posao. To nije samo prijevod, već lokalizacija, dosta zahtjevan proces. Kao nekome tko igra na engleskom, ne znači mi puno, no velika šteta za one kojima engleski nije jača strana pa gube na punom iskustvu. I dalje, jedino je Sony zapravo i dao šansu ovom prostoru.

Fenix ali ček, pa na instagramu objavljuju sve prevedeno na hr, ili je to samo reklama? ona sva skeniranja, bila su na hr

Poslusao sam malo impresija danas.
    Izgleda da ce ovo biti fino poboljsanje sa svih strana.
    Prvi deo je bio super temelj a ovo je kvalitetna nadogradnja.
    voleo bih da je izasla u januaru s obzirom da imam slobodne dve plus nedelje off, ali nace se vremena i u februaru.
    Jedva cekam.

Ovo od Ign-a sam pogledo sve skupa pola minute napreskokce.

Odspojlo sam si i previše

zmiju ne mogu prežalit

, do izlaska sigurno ne gledam više apsolutno niš, kamoli ove previewe di će sigurno bit hrpa novih lokacija i živina.

Ne pamtim kad sam bio toliko nabrijan na neku igru, Elden Ring mi je trenutno posve sporedan pored ovog.

Očekujem vjerojatno i previše, al nekak mislim da ću to i dobit jer sve oko ove igre se čini bolje nego u prvom dijelu (a zna se koliko mi je dobar i kolko mi je sjeo), pogotovo ono oko čega smo se svi složili da je bilo lošije izvedeno u Zero Dawnu (likovi i melee).

Doslovno brojim dane dok izađe i uzeo sam si jebeni godišnji radi ove igre (tjedan dana, od 21-og). Trenutno doma nemam nekog bogznakakvog posla i tih 8 dana ću stvarno bit maksimalno posvećen igri.