foggy Tzereen Citiram, "Kad će Horizon? Volim igre kao Horizon, znaš kad se krećeš s likom pa je to baš onak" Nemam pojma ćale, ali jebla te Alloy. Diabla je valjda 4 puta prešao, dosta mu je 😃 Pokušava sad Assasina novoga, ali nije mu baš.
foggy Tzereen trebam ja s njim na cugu. Vidim, čovjek ima ukusa. Da, samo zbog toga neće htjet s tobom na cugu 😃
buz Svaki put kad odem na wc se borim sa zmijom tako da mi ovo nije zanimljivom. A ne želim si ni spojlati, to je isto jedan razlog. 😄
foggy TexasFlood foggy Jesi mu ponudio Cušimu da proba? Sorry, nisam uopće vidio poruku. Jesam, odustao je nakon par, isti dojam kao kod mene. Ustvari, ja sam još nakon toliko sati i bio optimističan.
escoban Tzereen mislim da ima ,al nisam siguran 🤷♂️ @master jesi siguran da se placa? nedavno sam opet skino horizon i usa bzvz gledat i kao da sam vidio opcije za 60fps mode
escoban Evo da razjasnimo 😂 https://www.google.com/amp/s/www.eurogamer.net/amp/digitalfoundry-2021-horizon-zero-dawns-60fps-ps5-upgrade-is-nigh-on-flawless
Raziel OverHypedG Gledam malo ovu sliku na kojoj piše 60 FPS Performance Mode, što mi malo stvara nelagodu kad prihvatim činjenicu da će na Next Gen konzoli biti 30 FPS Resolution Mode. Znam da je igra rađena i za prošlu generaciju konzola, no svejedno bi volio da u skorijoj budućnosti dobijemo i 60 FPS Resolution mode, jer bi trenutni hardver generalno trebao podnijeti bez problema.
master_x Raziel Sigurno nikada nečeš imat 4k/60fps na ovim sad next-gen konzolama.Jednostavno su preslabe.