Tzereen Citiram, "Kad će Horizon? Volim igre kao Horizon, znaš kad se krećeš s likom pa je to baš onak" Nemam pojma ćale, ali jebla te Alloy. Diabla je valjda 4 puta prešao, dosta mu je 😃 Pokušava sad Assasina novoga, ali nije mu baš.

Tzereen trebam ja s njim na cugu. Vidim, čovjek ima ukusa.

Da, samo zbog toga neće htjet s tobom na cugu 😃

foggy jebo ja vas sve u pak 🤣
      Vidim da je otvorena sezona lova na zečeve.

Puna borba sa zmijom onom

Svaki put kad odem na wc se borim sa zmijom tako da mi ovo nije zanimljivom. A ne želim si ni spojlati, to je isto jedan razlog. 😄

Sad službeno mozemo reci da Horizon Forbidden West izlazi iduci mjesec. 🎉🎉

Moram se ostavit ovog prokletog BFa i krenit Tsushimu i opet pric Horizon prije nastavka -.-

Tzereen mislim da ima ,al nisam siguran 🤷‍♂️

@master jesi siguran da se placa? nedavno sam opet skino horizon i usa bzvz gledat i kao da sam vidio opcije za 60fps mode

Jer baš si razmišljam da i ja pređem ponovo prije nastavka

OverHypedG

Gledam malo ovu sliku na kojoj piše 60 FPS Performance Mode, što mi malo stvara nelagodu kad prihvatim činjenicu da će na Next Gen konzoli biti 30 FPS Resolution Mode.
            Znam da je igra rađena i za prošlu generaciju konzola, no svejedno bi volio da u skorijoj budućnosti dobijemo i 60 FPS Resolution mode, jer bi trenutni hardver generalno trebao podnijeti bez problema.

Raziel Sigurno nikada nečeš imat 4k/60fps na ovim sad next-gen konzolama.Jednostavno su preslabe.