Nije. Ovo je RPG Lite.

Giphy - here we go again GIF
6 dana kasnije

Izađi više ❤️❤️❤️

Bolesno, jos malo.

• [deleted]

Kako ovo brutalno izgleda 🤩

Jebeš mi sve ako ovo nije prikaz sa PS4. Znam da piše captured PS5. Meni ovo izgleda kao očiti downgrade u odnosu na prvi game play video od prošle godine.

Da se razumijemo, siguran sam da će Horizon 2 biti super i po svemu bolji od jedinice (jedino treba vidjeti za priču). Već sam napravio preorder i kupio bi day one da izgleda identično kao jedinica.
Ali stvarno mi se čini da su podosta downgradeali igru zbog last gena.

Nisam ništa impresioniran grafikom koja je u "očitom padu" downgrade ....

resident_evil

Kad sam to pisao pre par opet @pravednik ispao glupan koji broji pixele.

Ma kakvi, nije moguće da bi to napravili...

Neznam kakve oči imate ali ovo nije mi blizu Ratchetu po prikazanom.

Jedan God of War iz 2018. na mjestima izgleda bolje nego ovaj prikaz, pogotovo sad na PC-u.
    Sony stvarno mora prestati sa lažiranjem, ide im to od 2005.

Ovo izbacivanje na last gen konzolu nije dobro u smislu kvalitete.

Konkurencija kupuje studije oni SHOWCASE PS5 igru izbacuju na prastari PS4.

Stvarno sam očekivao više od njih jebemti sve.

• [deleted]

Ja ne znam na kakvim vi ekranima ovo gledate ali meni izgleda bolesno dobro i ne vidim nikakav downgrade koji spominjete. 🤣

pravednik Pa sigurno ovo uz GT 7 nije zadnja ekskluziva koja će se pojavit na PS4.100 i nešto miljuna PS4 korisnika naspram 15-ak miljuna korisnika PS5 nije samo tako za odbacit.
        Vjerujem da niti GT 7 verzija za PS5 neće izgledat miljama bolje od one za PS4.To su te cross-gen igre.Dok jednom za 2 god ( 😛 ),konačno ne odluče raskrstiti za hardverom iz 2012.god.

Kad nam ovako nesto lose izgleda....znaci da smo daleko dogurali sto se grafike tice.

AbelKOsMos

Ne izgleda kao prvi gameplay prikaz.
          Upravo gledam na TV-u.

Ovo je CGI look, pogledaj u pokretu.
          Motion blur oko objekta, kamere i likova.

Ovi zadnji prikazi su dosta sterilni.
          Kao da nedostaje dubine.

Mislim da cete samo zjevnut kad upalite igru al okej.

Neki su otišli na kvasinu 🤣

Igra izgleda isto kao i prije 7-8 mjeseci, stvarno ne vidim neke promjene koje većinom ionako budu artističke prirode u ovoj fazi.

Kunem se, isto se od istih članova čitalo za R&C pa je na kraju izgledala bolje od prvih prikaza (za koje su btw govorili da su "nemogući i da će doživjeti downgrade"...

Ajde pricate kao da je Watchdogs/Division downgrade ako ga bude bit ce minimalan to je ipak Sony

pravednik kako nema jebenih spoilera kad si stavio doslovno Easter Egg, jebeni Zavala glavom i bradom i još plavi 😂

Igra izgleda dosta dobro.

Sve to izgleda super i guštao sam u prvoj maksimalno, no brine me iz svih ovih prikaza jedna stvar. Naravno da igra izgleda ljepše, bolje, sve se to očekivalo. Očekivali su se i novi strojevi i izgledaju suludo impresivno. No, fali mi nekog dodatnog mesa još tu. Imam osjećaj da bi priča mogla podbaciti u odnosu na prvu (koja je bila ok generalno, ali dalo se to još razraditi), da ćemo opet imati zaboravne side questove te zaboravne popratne likove. Možda brzam sa zaključcima, ali osobno bih volio još malo mesa pored novih strojeva i činjenice da Aloy može zaroniti.

Nisam pogledao sve ali ovo što sam vidio izgleda super! Vidim dosta poboljšanja u game playu, emocije na likovima, svijetu, misijama.

Još manje od mjesec dana do nove avanture od Aloy. Baš se veselim ovoj igri.

Nakon ovog mi je jasno da cu u igri provesti 70 do 100h samo radi eksploracije koliko je predivno

Uopće ne želim ništa gledati. 😆 Zašto sam uopće ušao u ovu temu? Ajde bok.

U prvom delu nisam iskoristio fast travel sve do ekspanzije.....jedva cekam.
          Evo bas pre neki dan zavrsio frozen wilds i kompletirao sve ostale stvarcice.
          Nadam se dobrom nastavku.

Sexy grafika jedva cekam.

Jel moguće da ni dan danas bilo koji jezik sa područja balkana se ne nalazi u igrama (osim za nadolazeći Ragnarok).
          Zar im je odziv gamera sa ovog područja toliko slab, ili ih jednostavno zaboli klića za našim govornim područjem i regijom.

Raziel Ima i do toga da nismo jako tržište pa nismo prioritet, no dodatno i zbog toga koliko je vremena potrebno uložiti u kvalitetan posao. To nije samo prijevod, već lokalizacija, dosta zahtjevan proces. Kao nekome tko igra na engleskom, ne znači mi puno, no velika šteta za one kojima engleski nije jača strana pa gube na punom iskustvu. I dalje, jedino je Sony zapravo i dao šansu ovom prostoru.

Fenix ali ček, pa na instagramu objavljuju sve prevedeno na hr, ili je to samo reklama? ona sva skeniranja, bila su na hr

Poslusao sam malo impresija danas.
            Izgleda da ce ovo biti fino poboljsanje sa svih strana.
            Prvi deo je bio super temelj a ovo je kvalitetna nadogradnja.
            voleo bih da je izasla u januaru s obzirom da imam slobodne dve plus nedelje off, ali nace se vremena i u februaru.
            Jedva cekam.

Ovo od Ign-a sam pogledo sve skupa pola minute napreskokce.

Odspojlo sam si i previše

zmiju ne mogu prežalit

, do izlaska sigurno ne gledam više apsolutno niš, kamoli ove previewe di će sigurno bit hrpa novih lokacija i živina.

Ne pamtim kad sam bio toliko nabrijan na neku igru, Elden Ring mi je trenutno posve sporedan pored ovog.

Očekujem vjerojatno i previše, al nekak mislim da ću to i dobit jer sve oko ove igre se čini bolje nego u prvom dijelu (a zna se koliko mi je dobar i kolko mi je sjeo), pogotovo ono oko čega smo se svi složili da je bilo lošije izvedeno u Zero Dawnu (likovi i melee).

Doslovno brojim dane dok izađe i uzeo sam si jebeni godišnji radi ove igre (tjedan dana, od 21-og). Trenutno doma nemam nekog bogznakakvog posla i tih 8 dana ću stvarno bit maksimalno posvećen igri.