doctorfreak zato sam krenuo rješavati prvo licence na zlata gdje sam dobio odličnih automobila. Nakon toga sam se malo bacio na misije gdje je isto kapnulo par dobrih automobila i tek onda sam se bacio na Caffe. Kad sam završio sve misije u Caffe-u bio sam na nekih 80 automobila od kojih sam kupio možda njih 3-4.

Također, ako svaki dan odvoziš barem 42km dobivaš onaj ticket za lutriju gdje isto možeš osvojiti pokoji auto.

Picek I mislio sam si da to nije loša strategija…tako se nekad prolazio i stari gt da su se prvo licence riješile.

Hvala na hintu 🙂

Ja trenutno vozim ludog Tomu po Tokiu 😁 skupljam za Mclaren f1

Igram pomalo GT kavu i rješavam licence.Imam sva zlata osim par njih na S licenci.Ima dosta sadržaja.Upravljanje automobilom po kiši i mokrim uvjetima,je blago rečeno katastrofalno.To klizi ko pak na ledu.Nemoguće je skretat,kočit.Rally dio je blago rečeno smijeh.Bolja da su ga maknuli.Automobili izgledaju vrhunsko,zvuk je malo bolji od prijašnjih Sloboda usisavača.Okolina je ista kao u GT Sport,ništa unaprijeđeno.Uglavnom GT Sport sa dodatkom neke karijere te neznatno poboljšanim vizualima.Može i mora to bolje.Na staroj slavi se ne živi.

master_x za rally se slažem, to sam i sam negdje napisao. Što se tiče kiše, mislim da su taj dio dosta dobro odradili. Kod vožnje po kiši dosta ti igra ulogu koje gume si stavio (uzmi kišne gume), način na koji voziš po kiši (stajanje na kočnicu prije zavoja nije preporučljivo već kočiti više mašinom ako igraš s manualnim mjenjanjem brzina), a da ne govorim da se osjeti i kakav pogon imaš na autu itd.

Vožnja po kiši je super odrađena kako je u nekim igrama. Nije idealna, ali Project Cars 2 sam zbog očajne kiše odmah odjebao po kratkom postupku. Ovo je sasvim dobro.

Ako imaš rain gume nema problema po kiši

2 mjeseci kasnije

Sorcerer Neka,ionak je od GT ostalo samo ime.Nije to nit sjena serijalu koji je bio nekad.Treba još ove i na PC malo nasamarit dok se može.

Za nas kežuelce je dobar, 300+ sati brojim…

Ima toliko toga što bi mogli uvesti i poboljšati u gt-u. Vozni model, grafika i zvuk su već super. Ali fali mi neka prava karijera, s kvalifikacijama prije utrka, ili bar da možeš napraviti vlastito prvenstvo s custom težinom, izbor staza, krugova, klasom automobila, itd., i da se pricemoney prilagodi po svemu tome. Ovako imas licence, coffee menije i track experience, ali nije to to, ko prava pravcata karijera ili championship s 20+ utrka i zbrajanjem bodova.

milicevic87 Točno to,niti blizu prijašnjim GT igrama (GT Sport otpada) šta se tiče količine sadržaja i karijere.Ovako imam jedva 40h igre i već mi dosadila igra.Nema onaj faktor šta bi te moglo zadržat kakav je imao GT 4,5 pa i 6.Online utrkivanje me apsolutno ne zanima,a singleplayer dio je odrađen ponovno aljkavo,s time da su barem od starta ponudili nekakve kupove i mission mode.Auti su preskupi,nagrade uvijek najslabije.Nema nekakvog osjećaja napredovanja u igri.

24 dana kasnije
        21 dana kasnije
        21 dana kasnije
        18 dana kasnije

Zanimljivost za vas koji ćete igrati na VR. Izgleda da je stvarno čudo.

Tek je noćas došao update pa sam uspio ugurat samo dva-tri sata. Nisam neki veliki fan auta ni racing igara, ali ovo je u VR-u perverzija, tolika da cijelo jutro vrtim volane po internetu.

Prezabavno, meni osobno zabavnije od bazne igre, igra kao stvorena za VR.

I ja već neko vrijeme gledam neki jeftini Thrustmaster piknut. Pogotovo za Assetto Corsu, a onda eventualno i GT7. Makar bi VR pričekao. Brijem da je neviđen gušt tako igrat.

Fenix Slažem se. Ja sam pljunuo 5000 za volan, ali to mi načelno većinom vremena stoji i sad opet 600€ za VR još da bi mi i to stajalo je previše. Ali svakako s volanom i VR-om bi to bilo top imerzije koju možeš imati doma u sobi.