milicevic87 Sinoć sam imao napetu utrku protiv AI-a. 30 minuta na le mans stazi. Krenem sa Racing Hard gumama, pri kraju prvog kruga krene kiša padati, uđem u box, stavim intermediate gume, odvozim još jedan i pol kruga, vidim kreće se razvedravati i staza sušiti...uđem opet u box da vratim na racing hard gume. Ne prođe ni pola kruga a ono pljusak naletio. I tako cijeli grid na slicks gumama pliva po stazi 🤣, vozi se maksimalno 120km/h. Jedva došao do boxa da opet prebacim na intermediate gume. Na kraju nisam više uspio stići prvoplasiranog, završio na drugom mjestu. Dobio skoro pol milijuna creditsa sa clean race bonusom. I sa svom ušteđevinom kupio si jedan od tri legendarna automobila.
buz Ja sam uzeo Alfu 155, to mi je jedan od najdražih trkaćih auta ikad, zvijer. Nadam se da će ubacit tako nekih još starijih kulnih autiju pa da budu neki retro eventi kao neki DTM i tako. Ili neka nam daju da slažemo custom championsip pa ću si složit sam parametre.
milicevic87 Danas sam se navozao ko nikada. Napravio preko 1000km, i zaradio preko 9 milijuna creditsa rješavajući circuit experience utrke. Puno živaca je otišlo na nekim stazama za zlatno vrijeme 🤬. Usput da zaljepim i koji screenshot od danas
Laf Ja sam 3 sata mlatio onu misiju 1 sat Red bull staza sa gr 3 klasom nemogu bolje od 2 mjesta nikako, kupim i ja AMG GT ali ne ide leti stazom AI. obzirom da sam kupio nove slušalice svejedno sam uživao. Edit - ipak uspio pobijediti 46 s prednosti 💪 strategija ulaska u boks je dosninela pobjedu.
milicevic87 Jel se onaj video o etiketi utrkivanja koji se pokreće kad se uđe online može nekako isključiti? Aj jednom, nego svaki put se taj glupi video pokreće 🤦♂️
milicevic87 viper89 pogledas ga do kraja i to je to Hvala, sad se više ne pokreće video kad uđem u 'Sport'. Edit: ova igra na momente, pogotovo po kiši, izgleda ko fotorealizam... Ps: znam da sam dosadan sa Suprom 😅.
milicevic87 2 kruga na Spa bez HUD-a. Ako nekoga zanima šta se krije iza onih 10 barova golda. Edit: Nije nagrada za 2 kruga arcade 😅
ikral milicevic87 Dobio sam to jednom, dobio sam i par auta od milju i Porsche Carrera GT od 2 500 000. Uglavnom dobijem najnižu nagradu a mislim da se dobije više kad voziš sa slabijim autom utrke.
milicevic87 Laf Ček jel 1 mil za 2 kruga arkade? Ma nee. To je od rulet tiketa sa 6 zvijezda, koji sam dobio od jednog cafe menia.
ThaUrban ikral Uglavnom dobijem najnižu nagradu a mislim da se dobije više kad voziš sa slabijim autom utrke.
Tuhy Ma ja zarađujem lovu na Circuit experience, koji mi je i među najdražim dijelovima igre. Da se fina lova okrenut. I dalje mi je glupo da se u Sport modu izmjenjuju 3 staze tjedno. Sam single (kampanja) je prekratak i niš posebno. Kak sam gore napisal, nekad je gušt vozit, nekad zamorno.
milicevic87 Jutros sam imao napetu utrku online. Onu s formulom. Krenuo drugi, u prvom krugu sam izletio sa staze, pa sam pao na peto mjesto. Nakon toga sam skoro bez greške redao konstantna vremena ostalih 11 krugova... ...i malo pomalo se probijao nazad u vrh, da bi na kraju, nakon 18-minutne utrke završio sa samo 2,7 sekundi zaostatka iza prvog. Cijela utrka:
master_x Laf Povečali cijene,šta si očekivao drugo,nastavljaju oni po svojem,da neko kupi mikrotransakcije tko ne želi grindat- https://www.videogameschronicle.com/news/gran-turismo-7s-latest-update-reportedly-increases-many-legend-car-prices/ https://www.gtplanet.net/forum/threads/the-hagertys-price-increases-post-1-15-update-8-337-900-cr-pending-12-cars-with-no-new-engine-body-available.409131/
Laf Ne znam kolike su nagrade bile ali ovi ticketi su pušiona jučer dobijem 2000😁pa sa tim se može# slikati, recimo 30 min Le mans donosi 825.000 ali opet 19 mil...