milicevic87 Zašto je ruka stalno na mjenjaču? Ko da se utrkuje samo s jednom rukom. Jel u igri sa svakim autom ovako? Baš mi kvari dojam, zbog kojeg bi mogao izbjegavati cockpit view. 😕
buz milicevic87 Meni je tako na volanu, nakon što ubacim u treću drži ruku na mjenjaču, to je bug 100%.
weky milicevic87 Zašto je ruka stalno na mjenjaču? Ko da se utrkuje samo s jednom rukom. Jel u igri sa svakim autom ovako? Sedam ujutro. Savski most.
pravednik 4mal Amok u zadnje vrijeme radi bolje usporedbe nego Digital Foundry. Pod to mislim da spomene neke bitne stvari koje ovi izostave ili previde.
buz Ne radi mi TH8A shifter u igri, radi na Dirtu bez problema. I na GT Sport mi je zajebavao. Moguće da treba updateati firmware, ali crko mi je prije par godina USB-DIN kabel pa se ne mogu spojiti na PC. Ima netko iz Zagreba ili okolice taj kabel za posudit da si samo napravim update?
Laf Ja ne kuzim kako se napreduje u ovoj igri, otvorile se 3 utrke na tri kontinenta i to je to, skupio 3 japanska auta i nema dalje, pozlatio b licencu za svaki slucaj no u caffeu nema novih zadataka🤔
Nanox7 Laf mora biti u caffeu. Onda nisi zavrsio zadani zadatak koji imas aktivan. De slikaj da vidimo. Imas gore u ljevom cosku aktivan zadatak pise ti.
Laf Nanox7 Ma prvi zadatak bio 3 japanska auta rijesio i to je to nemogu sad doci na red😭da upalim ps da slikam
OverHypedG Laf zaslikaj i pokaži mi, ima par misija gdje moraš ići tjunirati i prati auto, ali može biti da si naišao na progress glitch jer ima toga u gt 7 i radne na tome
HideooKoojima Pitanje kako uzeti bonus iz preordera ? Znači kupio sam igru na xy accountu i igru igram na svom accountu .
Marcilius Ako je milion u pitanju onda bolje da ja to iskoristim😂 Ja na tom profilu nisam vidio neke bonuse. Jedino ako je bilo nešto sitno?
Laf Obrisao igru i ponovo instalirao sad je sve ok. Prije toga nekoliko puta mi javljalo error game i zaledi se nakon toga sad cemo vidjeti sta ce biti dalje.
OverHypedG Laf je meni je srusila cijeli PS5, morao ga ponovo resetirati. Sada mi glitcham cijeli progres
Marcilius Ako je tako mislim da je automatski dodano na taj glavni profil jer sam jučer gledao u garažu i imao sam neke aute koje ja nisam osvojio. Neka 3 bolja auta.
Laf Nadam se da ce ove probleme brzo rijesiti, Btw kupio rabljeni Mitsubishi gto super se vozi bas uzivam.