Gran Turismo 7
- Uređivano
Jesu pričali o pogledu iz kabine?
Hoće pogled iz kabine podržavati 12 autiju ili 14?
Bitno mi je to ful.
Ako je 14 još ajde, ali 12. Nikako.
Još kad bi omogučili legacy menu sounds, ajme nitko sretniji od mene. Da opet zvuče kao nekad.
2, 4, 6, 7. Brojevi to ne govore, ali svakog drugog sam odigrao. Bilo bi šteta ne nastavit.
Gran Turismo 4 je za mene i dan danas najbolja GT igra šta se tiče sadržaja.SP dio mi je najbitniji jer se tako GT oduvijek igral.Licence,kupovi,nadograđivanje auta itd.Online mi je nebitan.U GT Sportu imam jedva 20-tak Online utrka odigranih.Nadam se da će biti više starih staza iz prijašnjih GT igara.
Danas je ljudima jako bitna online komponenta i to jednostavno mora biti u svakoj igri, s iznimkom avantura i platformera. Nisam ni ja puno vozio Sport mode (nakon što je došla karijera nisam nijednom) ali je zabavan, pogotovo kvalifikacije. Znam da je količinom sadržaja GT4 mnogima najbolji GT ali vrijeme ide naprijed i ponavljanje jedne te iste formule dosadi, zato je meni Sport najbolji nastavak, koliko god mi bile dvojka i trojka drage igre i koliko god sam vremena ostavio u 4, 5 i 6. Jednostavno je bilo vrijeme za promjene. Pozdravljam što PD sluša fanove, koga će drugog, GT7 bi mogao biti pun pogodak za sve što se tiče sadržaja. Auti u Sportu izgledaju odlično i ne treba ih ponovo modelirati, nije to prelaz sa PS na PS2 i 3, geometrija staza, sve je to iskoristivo za GT7 i sigurno već u startu dolaze sva vozila i lokacije iz GT Sport. Ono što bih ja volio vidjeti je slobodno pozicioniranje kamere, bočni pogled izvana i... ma to je to, I'm good.
Ja sam i dalje uvjeren da GT7 izlazi puno ranije nego što ekipa očekuje...
- Uređivano
Nešto se počelo događati:
- Uređivano
- Uređivano
izgleda da cu opet kupiti playstation zbog gran turisma. jednostavno previse volim taj serijal
Jedva čekam, također obožavam Gran Turismo, ta igra me pretvorila u car guya koji sam danas. Grindanje za auspuh i bolji intercooler da dohvatim to prvo mjesto na utrci. 24-satni endurancei na Gran Turismu 3 preko vikenda s burazom i frendom. Divota. Nadam se povratku na taj smjer.
buz Grindanje za auspuh i bolji intercooler da dohvatim to prvo mjesto na utrci.
Također.
Plus da ne moram za svaku utrku imati drugi auto kao u GT5/GT6.
Plus da mi igra ne dijeli aute šakom i kapom, kao u GTS.
Želim grindat da napokon sredim auto i onda njime voziti i grindati za novi i bolji auto.
GT2 i GT3 su na tom polju bili najbolji.