tiqvan Zajeban je ovaj M3 na Autopolisu , nikako ga spustit ispod 2:06. Pisat ce se krv za zlato Nvm ipak je dolijalo
tiqvan Di ovi manijaci nadu jos 4 sekunde da mi je znat. Ok ovo je momentum staza i auto, baza je prenjet sto vise brzine bez kocenja kroz zavoje i bit sto vise u istoj brzini ali opet…gdje nades 4 sekunde majko mila
tiqvan Nice. Cak mi je veci gust ovaj BMW event od Porschea, tezi je auto za voznju treba odrzat momentum svako nepotrebno kocenje ili ostanak u krivoj brzini znaci gubitak vremena.
montoya Evo probijena danas granica od 2:05 i to u nekoliko pokušaja, dok jučer nije išlo ni u skoro 300km
tiqvan Jel pratis kaj da li se spustao required time za gold kaj od neki dan? Je bome za par desetinki vidim sad na screenshotima gore. Mislis da ce se jos spustat?
montoya tiqvan Mislim da je pri kraju mogućnosti po pitanju brzine, ali ima jedan Japanac koji dolazi uvek pri samom kraju TT-a, L-Shooter mu je nick. I obično uspije skinuti prvoga, tak da ti nebi bilo zgorega skinuti još desetinku-dvije.
montoya Ponovno sam posjetil Deep Forest Circuit Experience i jako sam zadovoljan s rezultatom: Znam da je taj Audi bil zlo u srednjem dijelu staze… Samo ABS weak.
tiqvan Mrzim ovu stazu, a ni auto mi nije bas drag. Ne znam dal mi se da uopce maltretirat za zlato. Fkt jedna od staza koja mi nikad nije lezala i koju mrzim vozit.
montoya tiqvan ja bum tu sretan sa srebrom, orginal layout je ok, no mrzim reverse layoute i onog ko ih je izmislil 😃