@montoya Vrebam!

Rekao sam jučer, nema šanse da dođem do niskih 1:50, bio bih zadovoljan sa 1:51, ali sad bih bio nezadovoljan ako ne uspijem do 1:49 doći. Po optimalnim sektorima imam 1:49.8xx, s tim da sam jedan krug odvozio 1:49.9xx ali crveno vrijeme jer sam proklizao na izlasku iz prvog hairpina i otišao malo van staze. Izgubio sam vrijeme, ali svejedno ne vrijedi, u tom krugu sam imao i meh prvi zavoj, tako da mislim da mogu nekih 1:49.5xx kad se sve posloži. Zapravo najveće otkrivenje mi je micanje Traction Controla. Koliko te to usporava… bilo je užasno prvih 7,8 krugova, stalno bih se izvrtavao, ali kad sam skužio kad dodavati gas i to još postepeno, postalo je puno lakše kontrolirati auto. I treba baš jako downshiftati na velikim kočenjima, puno bolje se rotira auto.
Obojica smo trenutno u zlatu, ali za onak 30-tak tisućinki tako da još nismo sigurni ovih 10-tak dana. Onaj Japanac šta je trenutno prvi u svijetu konstantno skida vremena, danas je prvi ispod 1:47 išao, ali vjerujem da je to blizu maksimuma. Mislim da skinemo još desetinku imamo više manje sigurno zlato, ali najbolje bi bilo da uđemo u 1:49 i onda smo skroz sigurni.