Gran Turismo 7

Datum izlaska: TBA
Izdavač: Sony
Developer: Polyphony Digital
Platforme: PlayStation 5
Trailer:

Najavljen i potvrđen GT7, Kazu-san je nakratko probrbljao pomake vezane za kampanju. Da li ćemo dobiti "klasični" Gran Turismo kao što je bio sve do Sporta ili će naglasak biti na SP kampanji, dok će online dio kao u Sportu biti "samo" bonus?
Iskreno, nadam se najboljem iz oba svijeta.

Moram se požaliti, ali jebote oni i njihova škripa guma na GT3 i prototip bolidima koji imaju trkače slick gume. Bogte više.

Neka izade 2022. i da lijepo onda kupim i igru i PS5. Nadam se kao i Icek najboljem od oba svijeta. Jedva cekam vise informacija.

Mene je iskreno raspametio mali detalj; što glavni menu izgleda kao oni stari, iz GT i GT2.

Istakli su posebno campaign mode, tako da bih rekao da će biti i online-a. Ali su išli circlejerkat fanovima sa sp kampanjom jer bi više manje ekipa brutalno rageala da su online iti spomenuli.

Svaka čast Gran Turismu al brate mili pa tko me može natjerat da svaku drugu godinu vozim više manje iste aute. Pa ja sam GT 3 završio sa 94%, a igrao sam i jedinicu i dvojku, i četvorku možda i najduže. Ne pada mi napamet opet grindat po asfaltu. Bez obzira na kvalitetu igre. Sorry PD 🙁

Koliko kompresija ubije dojam. A i ovaj je kompresiran.

GT Sport mode je u dalje tu. Ikona gore desno ispod profilne slike

Jesu pričali o pogledu iz kabine?
      Hoće pogled iz kabine podržavati 12 autiju ili 14?
      Bitno mi je to ful.
      Ako je 14 još ajde, ali 12. Nikako.

Još kad bi omogučili legacy menu sounds, ajme nitko sretniji od mene. Da opet zvuče kao nekad.

2, 4, 6, 7. Brojevi to ne govore, ali svakog drugog sam odigrao. Bilo bi šteta ne nastavit.

Gran Turismo 4 je za mene i dan danas najbolja GT igra šta se tiče sadržaja.SP dio mi je najbitniji jer se tako GT oduvijek igral.Licence,kupovi,nadograđivanje auta itd.Online mi je nebitan.U GT Sportu imam jedva 20-tak Online utrka odigranih.Nadam se da će biti više starih staza iz prijašnjih GT igara.

Danas je ljudima jako bitna online komponenta i to jednostavno mora biti u svakoj igri, s iznimkom avantura i platformera. Nisam ni ja puno vozio Sport mode (nakon što je došla karijera nisam nijednom) ali je zabavan, pogotovo kvalifikacije. Znam da je količinom sadržaja GT4 mnogima najbolji GT ali vrijeme ide naprijed i ponavljanje jedne te iste formule dosadi, zato je meni Sport najbolji nastavak, koliko god mi bile dvojka i trojka drage igre i koliko god sam vremena ostavio u 4, 5 i 6. Jednostavno je bilo vrijeme za promjene. Pozdravljam što PD sluša fanove, koga će drugog, GT7 bi mogao biti pun pogodak za sve što se tiče sadržaja. Auti u Sportu izgledaju odlično i ne treba ih ponovo modelirati, nije to prelaz sa PS na PS2 i 3, geometrija staza, sve je to iskoristivo za GT7 i sigurno već u startu dolaze sva vozila i lokacije iz GT Sport. Ono što bih ja volio vidjeti je slobodno pozicioniranje kamere, bočni pogled izvana i... ma to je to, I'm good.

3 mjeseci kasnije

Amazon stavio placeholder GT7. Moguca launch igra il post launch?🤔

Ja sam i dalje uvjeren da GT7 izlazi puno ranije nego što ekipa očekuje...

Nexus a većina ga očekuje na launchu ili u par mjeseci windowa

Fenix To je sigurno system seller. PD treba požuriti s informacijama.

GT nije popularan kao što je nekada bio, ali ima hardcore fanove koji doslovno kupe PS samo radi GT-a i to peglaju cijelu generaciju.