Flipper Sony je potvrdio da je jedina razlika između digitalnog PS5 i onog "pravoga" samo nedostatak drivea u digitalnoj verziji. Sve drugo je jednako. Također je potvrđeno da će obje konzole izaći u isto vrijeme.
StarFox_N Oduševljen sam dizajnom! Čak i ako u ponudi bude drugih boja ( crna npr.) uzimam ovu bijelu. Prejebeno izgleda.
PS2MASTER DarkPunisher Nije. Mislim da je to tako potamnjeno jer se uzela boja DS-a sa trailera najave eventa, pa se PS5 pofarbao u sivkasto
Fenix I slažem se sad sa svim PC igračima koji tvrde da je isplativije igrat na PC nego na konzolama. Ovo me sram kupit jer nemam gdje smjestit. Trebam kompletno dnevnu sobu promijenit. Nije dostojna.
StarFox_N Fenix Tako je. Ni TV koji imam nije dostojan. PS5 zaslužuje OLED i ništa slabije od toga. Bankrot here I come! 😆
hulahopka Što je više gledam to mi je bolja, baš je kao iz Detroit Become Human, kod mene će stajati vodoravno, nekako mi je to sigurnije
master_x Icek Točno to je i meni prvo palo na pamet.Takav dizajn oni rade.Al očito je unutra neki ogromni ventilator.
doctorfreak Realno da je dizajniran ko govno vi bi hvalili kakav top dizajn jer vas je večinu pojelo 😃 Ovisnici ste i gotovo 😃
turok99 Od prikazanog me interesiraju 4 igre,GT,R&C,Horizon i Kena...dizajn mašine mi se sviđa no kao i neki drugi dvojim oko hlađenja,čini mi se da Xov kvadrat će bolje haditi procove...
wooddiebone turok99 Tebi ovo izgleda kao loše hlađenje? Pa kompletna polovica konzole je posvećena hlađenju.
guster_lizrud Nije mi baš nešto. Osobno mi se puno više sviđa novi XBox, ali to je samo moje mišljenje jer više volim minimalistički dizajn. Nadam se samo da dolazi u crnoj boji jer ovako jednostavno strši previše.