Zero aha, hvala, mora da sam taj dio propustio 😆

Oni su najozbiljnije na predstavljanju nove generacije pokazali igru di si jagoda hahahaha

Oke, ajmo realno i objektivno.

Svakog zanima nešto drugo i svako će imat neku drugu igru koja će mu opravdati kupnju konzole.
Možemo pričat da je event promašaj, možemo pričat da je vrhunski, svatko će nać nekog svog favorita ili ga neće nać uopće...na kenjažu i trolanje se neću obazirat.

Posve objektivno, početak je generalno bio odličan.
Spiderman 2, GT7 i novi Ratchet su igre koje će se prodavat u 2-3 milje bez problema (GT7 i daleko više) i realno su mnogima razlog za kupnju konzole.

Meni ne predstavljaju system seller, ali ne može se poreć da se radi o 3 jake exkluzive.
Jbmu, gameri smo, na gaming forumu, bar mi znamo prepoznat kvalitetu kad ju vidimo, nismo casual bagra.

Squareov Project Athia izgleda bolesno zanimljivo, ali je kratki prikaz i ko zna kad će doć.

Hrpa indijanaca nakon toga je bio veliki meltdown, čekao sam nešto da se "iskupe"...realno, nemoguće je za očekivat da sat i pol pucaju samo AAA naslove, ali teško je progutat da pojedine igre sa te prezentacije guraju kao "future of gaming"

Demons Souls remake je među 3 igre koje će meni prodat PS5.
Izigro sam ga na trojci, EU i USA verzije koje upravo gledam na polici, al majku mu njegovu, izigrat ću i ovu PS5 verziju.
Šteta što nema samog gameplaya, i još više, što nema konkretnog datuma, ali kupujem ga čim izađe, nadam se proširenju igre (vidio u komentarima da se spominje sniježni level).

RE VILLage je druga od 3. Prokleto dobro složen trailer, atmosfera jebeno izbija iz videa. Sedmica je bila vrhunska, očekujem i vrhunsku osmicu. Previše volim serijal a da bi me trailer i najava ostavili ravnodušnim.

I, naravno, jebeni Horizon 2...iskreno, malo su mi i zasuzile oči, lol, gledo sam trailer sa istim osjećajem ko onaj predzadnji za TLOU2, kad se pojavi Joel i kak se osjetiš kad vidiš tak nekog "svog".
Zazival sam ga otkad su počeli pričat o ovom eventu, dočekal ga, i ja sam zadovoljan, dobio sam što sam htio.

Odnosno, dobio sam i više, jer ipak nisam 100% očekival reveal konzole...a majstori složili najljepši komad hardwarea kojeg su moje oči vidjele.
Možda pretjerujem sa tim prvim dojmom, al ja sam oduševljen izgledom i dizajnom.

Dajte cijenu, dajte konkretni datum, i, please, dajte bar 2 poštene igre na launchu.
Kupio bih ga i da ga samo gledam, lol, al realno, badava i snaga i izgled ako ćemo morat (pre)dugo čekat igre.

Tuhy Demons Souls remake je među 3 igre koje će meni prodat PS5.

Giphy - handshake GIF

Tuhy jebeni Horizon 2

Definitivno po meni pobjednik konfe. Iako je realano Rečet and klenk pokazao tech side ps5 i brzinu ssda (doslovno treba 3 puta pogledati video da se sve pohvata jer je fakat previše toga na ekranu odjednom) Horizon 2 je toliko atmosferično savršen da je fakat .. savršen.

Tuhy najljepši komad hardwarea kojeg su moje oči vidjele.

meni je ta bijela boja odvratna. samo daj drugu boju. isto tako puno mi je ugodnija verzija bez diska.
    Ovo.

Iskreno da nisam bio na discordu sa ekipom ugasio bi stream instant nakon gta 5. Po meni je veliki fail što na samoj konfi nije bilo spiderman 2 gameplaya. VELIKI PROPUST. Trebalo se uzeti i samo ispalit sve jebene triple A naslove i doslovno unaprijed reći, Ps5 is King. Dominacija se ne vrši s ajebenim jagodama na rukama.

@Tuhy

Konfa je trebala biti malo žešča. VIše AAA naslova. Ili eventualno brutalniji indie naslovi.

also NBA 😃 o bože preloše.

A sad svi skupa dosta seremo o grafici i kako su to PS4 igre, ali u narednim danima će izaći hrpa comparison videa gdje će se vidjeti brutalna razlika u grafici. Npr. HZD i HFW, Demoni i Dark Souls 3, Ratchet PS4 i PS5, GTS i GT7, RE7 i RE8, Spidermani... materijala ima hrpa.

Baš ooooogroman skok koji ne vidimo jer se sjećamo tih igara drugačije nego što su stvarno izgledale. Icek će vam reći više o tome lol.

Osobno mogu cili event svest u tri slova: meh.

Najvise na cijelom eventu me ubolo u oci to sto i dalje forsiraju taj GTA V. Pa jebemu mater uvijek sam volio Rockstar i GTA od davnina, svaki GTA kupovo na dan izlaska, ali ovo sta rade je tragikomicno. Mogli su dosad GTA 10 napravit. Bar da su napravili dostojan story dlc ko za GTA IV pa bi čovjek rekao a ne ova multiplayer sranja prodavati djeci koja uzimaju kartice od roditelja i jedva cekaju kupovat one debilane u multiplayeru. Sto se tice ostalih igara radujem se HZD, Ratchetu, Spidermanu ima tu podosta potencijala, ali zivi bili pa vidjeli sve oci su sada uprte u TLOU 2.

Resident Evil VIII izjebao mame. Demon's Souls lajk iako ga imam na ps3 i iako ga rade nesposobnjakovici iz BP-a pa vec najavljuju svoje performance/visual modove jer nisu sposobni ni rimejk posteno odraditi bas kao i slucaj Shadow of the Colossus. Ovo ostalo boze sacuvaj. Posto je Microsoftov event bio dno dna ovaj moze biti samo dno pa eto i neke utjehe sonyevim fenovima. Barem ce se onaj Horajzon 2 od najavljenih ekskluziva igrati jer prvi nije bio totalno sranje, iako je zbog melee combata i borbe sa ljudskim protivnicima generalno, bio na dobrom putu da postane...

Sada bi mi cak i najava Niera Autometa 2 bila pozeljna jer koliko god prva bila blentava igra, barem je nesto originalno imala u sebi. Ovo dns prikazano su nevjerojatno neorginalni i nezanimljivi naslovi. Cak bi i Crysis remaster trailer bolje legao od najave onog odvratnog Rockstara sa jednom od najglupljih igara ikada i njezinu inkarnaciju na trecoj generaciji konzola uzastopce. Bas fuj!

Zero Jedan stalak mora doći u paketu, vodoravni ili okomiti. My money je na vodoravni. Also moj dojam je da će PS5 svoje prednosti pokazati u praksi puno bolje no što to ijedan trailer može. Vjerujem da nas čeka puno odličnih novih igara i serijala, ne samo ekskluziva; na PS5 će igranje napokon biti ugodno, bez loading screenova i štekanja UI-a zbog raznih bottleneckova. Moramo tu pribrojiti i novi Xbox koji će vjerojatno pokazati veću snagu kroz dodatne grafičke efekte a sve skupa mislim da dolazi vrijeme kad će se o grafici brinuti puno manje jer lijepih igara imamo i sad. Čekamo one zabavne.

GTA V necu ni komentirat, samo cu napisati bravo Rockstar za poslovni potez i odvratni ste u milkanju.
    Treba imati muda predstaviti remake Demon Soulsa i k tome jos izvuci reakciju igraca da je to system seller naslov za PS5! Ocekujem onda nesto slicno gdje ce se nova generacija grafi prodati na naslovu iz 2010. godine uz hrpu community i sluzbenih modova... Svasta...
    Spidey 2 nista konkretno, Ratchet je bio tu negdje, ali nikakav wow efekt nije ostavio. Horizon 2 je po meni jedina igra na eventu koja je donekle pokazala i pravdala najave.
    Eh najave Sony...
    Ne mozes najavljivati revolucionarni ssd i next gen konzolu, prikazati ue5 demo i pricati o snazi novog cpua i grafe, a prezentirati sve to u hrpi indie igara i hodajucim jagodama.
    Sve u svemu nesto poput MSa, skrto, neinventivno, pomalo dosadno i vec videno. Meh

Zero radio sam onii san pa nisam mogao pratiti al gledam sad i cudo 😃

Mogao si se javiti pico. I kad si s motorom u diru isto tako, a ne izbjegavat ljude kao da ih nikada nisi poznavao 😉

Nije smijesno, nego tuzno 😔 ne znam sto ti se dogodilo frende..

godina kasnije