Najavljen XIII remake
I izlazi 10.11.2020. Nije vam dosta remakova? Meni već lagano jest, ali što je tu je. Remake ove cell-shaded pucačine iz 2013. dolazi na PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC i Mac.
I izlazi 10.11.2020. Nije vam dosta remakova? Meni već lagano jest, ali što je tu je. Remake ove cell-shaded pucačine iz 2013. dolazi na PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC i Mac.
Može, propustio sam original.
Takoder, sjecam se ko klinjo kak mi je fora izgledala igra u GamePlayu al nikak da sam ju odigrao.
Propuštam. Igrao original, iako slike izgledaju lijepo.
Original je iz 2003. koliko se sjećam. Fora igra koja je uvela stripovski pristup igrivosti i grafici pa je i godinama poslije sasvim solidno izgledala. Nikad ju nisam završio pa se radujem ponovnom igranju. Možda izgleda kao još jedan generički FPS, ali ima dosta inovacija čak i za današnje vrijeme tako da ju preporučam da ju isprobate ako budete u prilici.
Veselim se odigrati propušteno.
Sjećam se da mi je bio prilično zabavan, ne zanima me previše remake ali drago mi je za one koji nisu odigrali.
Epska igretina, ko nije igrao nezna o čemu pričam.
29:50 na videu
Animacije killova, priča je ozbiljna ali na komičan način. Radujem se remakeu.
Zapravo bi u ovo vrijeme mogla biti kontroverzna. Pogotovo kad saznaš (u igri) da su senatori i vlada pripadnici KKK klana.
fensisuperstar on se već dovoljno sjebo sa SpongeBobom
Fenix hahahahahahahahahahahhaahahaha