chono7 @Fenix Pa ti si rekao da nikada nitko nije odvrtio ue5 na laptopu ili nekoj konfi, a cto te demantira navodenjem modela grafe i dostupnim ssdovima.
Fenix chono7 Pa ti si rekao da nikada nitko nije odvrtio ue5 na laptopu ili nekoj konfi, Naporan si sa izvlačenjem iz konteksta. Rekao sam PS5 demo prezentaciju nitko nije vrtio na laptopu. I onda ponovio još 3 puta poslije to isto.
Fico Fenix Ja sam do sad stvarno shvaćao da veliki devovi već imaju pristup nekoj verziji Ovako sam i ja shvatio, kao da baje u industriji već rade na UE5 igrama, ali da će punim izlaskom moći i nezavisni developeri razvijati igre u UE5.
fensisuperstar Fico Ovako sam i ja shvatio, kao da baje u industriji već rade na UE5 igrama, ali da će punim izlaskom moći i nezavisni developeri razvijati igre u UE5. Uziman pare od developera ka što uziman zadnju fetu pršuta na stolu. Bez milosti!
Zero Prije su imali neku klauzulu prema kojoj oni (Epic) imaju pravo prvenstva u prikazivanju i izdavanju igre koja je utemeljena na njihovoj tehnologiji, a potom ostali. Ali to je bilo u vrijeme Gears of Wara i UT-a.
chono7 Unreal Engine 5 will be available in preview in early 2021, and in full release late in 2021, supporting next-generation consoles, current-generation consoles, PC, Mac, iOS, and Android. Iskreno ja to nisam shvatio iz ovoga. O well...
fensisuperstar hey hey. prvo nitko ne zna kako ps5 još izgleda. Tehnički možda izgleda kao laptop. Što se mene tiče može biti u obliku sisa. Neće mi smetati. @Flipper što kažeš ti? Ps5 u obliku sisa? Done deal.
maverick Fenix taj demo se nije vrtio na laptopu ni ičem drugom osim PS5 e jebiga sad. procitaj sam sta si napisao...
fensisuperstar Mislim da ste krivo shvatili @Fenix Fenixa on je rekao da se TAJ demo u TOM trenutku to misli na demo kojeg smo mi gledali to što se sutradan vrtio taj isti demo na laptopu nekome to nije negirao. Znači ono što smo mi gledali se vrtilo na playstationu 5.
fensisuperstar maverick jesi siguran? poprilično. Tim Sweeney je možda govno kao human being ali taj se previše ponosi na sebe da tako nešto nasere.
maverick fensisuperstar ok. pitam sam ma ja ne znam ni tko je taj Sweeney, ali dok ne vidim svojim ocima kako nesto vrti nesto ne vjerujem nitkome pa ni da mi bog sidje i kaze da je tako. samo ocima svojim brale. pravimo se koda nikad nismo vidjali downgrade i lazne price...