Flipper pa no. Ali usput sa takvim pricecheckom vide što ljudi misle. da sad objave 100 eura/funti/dolara niže ljudi će odmah skočit

Ja sam možda čak najviše trenutno nahajpan na novi kontroler, baš me zanima na koje će se sve načine u budućnosti moći iskoristiti taj tech. Evo par riječi kako to funkcionira u Godfallu. Ovo s vibracijom bi stvarno moglo znatno podići imerziju.

Kad smo kod hajpa...koje su zapravo PS5 launch igre? Sony je pokazao 37 igara i hvale se da nikad nisu imali jači launch lineup, a zasad su samo od first party ekskluziva potvrdili da je Spider-Man launch igra? Čini se da Horizon i GT7 sigurno nisu. Za Ratcheta isto ne znamo ništa.

S druge strane, potvrđeno je da su Godfall i Deathloop launch naslovi, ali oni kasnije dolaze i na PC. Mislim da će stvar morat izvući opet 3rd party igre kao Assassin's Creed i dr.

Flipper Haha ovo je fora. Kompletna konzola kao i DualSeks je prekriven PlayStation simbolima.

I kamera i sluške. Za daljinac ne znam :

Već vidim kak ću za 2mj kukat što sam zgulio sve te ispupčine od nenormalne količine igranja 😃

10 mjeseci kasnije