master_x Ako nebude najava Knack 3 ja ne kupujem PS5 !

Napokon netko razuman.

Mali doprinos...

Baš si razmišljam, jasno je da će SeX biti malo pristupačniji PC, pogotovo jer MS ne radi više razliku između PC-a i konzole, ali svi developeri koje su si doveli bi mogli generaciju učiniti kompetitivnom i punom kvalitetnih proizvoda. Nažalost, imam neki feeling da će svaka igra im izgledati kao animirani film s dizajnom sličnim Sunset Overdriveu ili Crackdownu. Svaka igra kojom se MS htio ponositi ove generacije je izgledala identično kao druge... Nadam se većoj raznolikosti u ponudi.

Flipper
Nabijem ih na kurac. 800 milijuna Remastera, a RDR i LA Noire su valjda jedine 2 igre bez remastera koje zelim igrat iz PS3 ere.

Vidim da nitko ovdje ne razmislja kako bi danas moglo sve flopat.
    Ako bude, bit ce i mog doprinosa ovdje. Nada umire zadnja 😁

chono7 ako flopa konfa a nadam se da neće da svi znaju unaprijed da će biti prcanja. 😃

zontra LA Noire su valjda jedine 2 igre bez remastera koje zelim igrat iz PS3 ere.

LA Noire je dobio svoj PS4 remaster btw. Čak i VR dio as well.

Fico crtamo pixel art članova foruma

Da netko ne pomisli da lažem.

Nisam zadovoljan, palim pc, duple ekrane i krecem u potragu 😂

Icek

Nikad cuo za to. Pogledao sad na PS Storeu, jedina verzija LA Noire za PS4 pise VR required.

Gazza
          A zasto meni nije to ponudilo? Mislim hvala puno, ali je li ovo sigurno PS4 verzija, da me ne bi kasnije trazilo nekakve VR-ove? Jer iskreno, nikad nisam cuo za LA Noire remaster, ne kuzim kako je tako ispod radara prosao.

zontra Ja sam prošao na pcu, kupio prošle godine ps4 verziju u sancti za 99kn i naravno prošao, ovih dana čak razmišljao platinirati.

Prošla ti je ispod radara jer je igra hidden gem.

Ne znam kak si fulo, al odavno je vani to 😀
            Ovo je obicna verzija koje sam stavio link, vjerojatno bi pisalo u opisu da je vr