• Gaming Vijesti
  • Sve je izvjesnije da Bloodborne remaster stiže na PC, ali i PS5!

Ja nisam dugo izdržao, možda 5-6 sati progresa pa odustao, previše gubljenja živaca a premalo "nagrade" po meni, definitivno igra za one koji posustaju dok ne završe 🙂

Jedva čekam.Iako bih više volio Bloodborne 2.

hulahopka Može. samo ga trebaš fistat se leđa (teže izvest nego reć)
    krpa si imao pimp cane kao oružje možda? To je meh na početku

foggy e dok se malo ispraksira onda se može, ali to mi je bio prvi susret sa souls/borne igrama tada, pa me je totalno obeshrabrilo 😀

hulahopka jasno, moj prvi je bio DS 1, odustao kad nisam mogo ubit kosture XD
      No buraz me nagovorio da probam opet i nisam požalio

#emilioizdrzi xD

volio bih da dodje igra na PC jer je na ps4 bila ne igriva

Genesis
        Ako ju nisi bio u stanju igrat na PS4, neće PC pomoć. Nije problem u konzoli 😃

foggy Tako je, to je challenge koji je From namjerno ubacio u igru, ako ne možeš proć na 20 fps, git gud 😃

Framerate je sam po sebi bio konzistentan o uglavnom je držao tih 30 fpsa, ono što je bio veći problem je razmještaj tih frameova koji je bio nepravilan neovisno o situaciji i zbog toga je nekima bio primjetan izostanak fluidnosti. Problem nije riješen naknadnim zakrpama niti dolaskom PS4 Pro.

Ako je istina ovo o čemu se priča, remaster će to sigurno ispraviti, navodno je to spominjana igra na kojoj radi Bluepoint btw.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!???????
              FUCK ME SIDEWAYS HOLY FUCKING SHIT. BLOODBORN NA PCU. DREAMS DO COME TRUE.
              Dark Souls 3... Au revoir my love. pička ti materina igrao sam te i predugo! 😃
              @emilijo UZELI SMO VAM JOŠ JEDNU EKSLUZIVUUU 4K 60 FPS BABY Giphy - battle programmer shirase pc GIF

Zero bilo je ne igrivo za moj ukus, posjedujem digitalnu verziju ali i GOTY verziju koju sam kupio u Dubaiu jer je bila PS4 exkluziva i jer volim podrzavat Sony ali veselim se dolasku na PC gdje cu moci odigrat normalno 🙂

emilijo
                "Steam conducts a monthly survey to collect data about what kinds of computer hardware and software our customers are using. Participation in the survey is optional, and anonymous. The information gathered is incredibly helpful to us as we make decisions about what kinds of technology investments to make and products to offer."

😃

ne samo to nego ako odeš na stranicu od steama i gledaš postotke u rezoluciji 13.08% su rezolucije veće od 1080p. Tu se čak ni ne računaju downsampling tehnologije.
                Tako da ako ja igram igru u 2k4k downsampled na 1080p monitoru koji bi značio tehnički da koristim čisti SSAA to bi steam i dalje računao kao 1080p. Što je ok. I dalje 13% reza na više od 1080p :-)
                ja osobno nemam Hardware Survey upaljen.

also @emilio. Jesi ikad vidiio konzolu koja moze 8k60 fps

Samo prati kako ti se sve top metacritic igre polako prebacuju na PC. Feels fuckiing GLORIOUS MY MAN