Fico
Ja ti govorim da to kaj ti nalaziš u korist tih tretmana, postoji gomila više peer reviewed istraživanja koja govore suprotno.
Ovak možemo do sutra, ali doslovno je javno znanje da postoji tzv. trans industrija koja zgrće ogromnu lovu na tim tretmanima i financira istraživanja koja idu tome u korist. To nije teorija zavjere to se vrlo kvalitetno prati i dokumentira u Americi. Njihovi fakulteti su trenutno anti-science indokrinacijski kampovi gdje se zapošljavaju profesori koji ne toleriraju nikakve različitosti u mišljenjima i guraju ideologiju.
Jesi pogledao What is a woman?
Ako nisi pogledaj, zanima me komentar.
Na kraju dana, sve kaj trebaš je stat i razmislit svojom glavom, ne vodit se ničim drugim jer sve kaj čuješ je iskvareno na ovaj ili onaj način.
Koliko je od pomoći ohrabrivanje bilo kakave promjene spola ili blokiranja hormona kod osobe koja nije ni ušla u pubertet ili tek ulazi, zbunjena je, ne zna ni beknuti o svijetu niti razumije išta što se u njenom tijelu događa?
Kolko je normalno jednom normalnom djetetu koje ne ulazi u neku gender normu, nametati suprotnu gender normu ili joj oduzeti kompletan formativni period života i spolno sazrijevanje zato jer se netko sjetio igrat sa biologijom?
Većina djece ima te faze i većina djece ih preraste ili ih ne preraste, ali sa kvalitetnim odgojem razviju se u sebe, kakvi god da jesu.
Imaš u americi doslovno ogroman problem sada gdje profesori u školama djecu socijalno tranzicioniraju u trans osobe na temelju nekih šugavih pokazatelja koje nisu stručni prepoznati i onda to skrivaju od roditelja.
To je bolest najviše vrste i znam da znaš da ja to ne govorim jer mi se gade trans osobe ili imam neku mržnju prema njima. To su faking djeca koja tek moraju odrasti i masovno ih se stavlja na radikalne tretmane koji nemaju poznate dugoročne posljedice sa idejama koje nitko ne razumije do kraja niti je velika vjerojatnost da će ih razumjeti u skorije vrijeme.
Svaki odgovoran liječnik, psiholog i pedagog tvrdi isto kao i ja.
Šugavo završit na ovo, al svi znamo statistiku oko stope samoubojstava kod trans osoba. Ja sam bio u vrlo gadnoj situaciji di sam bio puno bliže nečem takvom nego bi ikad htio da itko bude i ne mogu si ni zamislit kak se osjećaju ljudi kojima se guraju tretmani i ideje u glavu da bi na kraju shvatili da se ništa nije promjenilo i da je sve to uzalud i da su im živori nepovratno uništeni zbog nečije bizarne ideologije.
Ne mogu vidjet empatičnu perspektivu podržavanja rodne ideologije. Vidim isključivo političke i ideološke manipulacije koji koriste ranjive ljude za vlastitu promociju i destrukciju ljudskih života.